ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Που θα απαγορεύεται η στάθμευση ενόψει παρέλασης της 28ης Οκτωβρίου

Διαβάστε την ανακοίνωση της αστυνομίας - Όλες οι πληροφορίες

Η Αστυνομία ανακοινώνει, ότι λόγω της Παρέλασης της 28ης Οκτωβρίου και της Δοξολογίας στον Καθεδρικό Ναό Αγίου Ιωάννη στην Αρχιεπισκοπή, θα απαγορευθεί η στάθμευση οχημάτων στην Πλατεία της Αρχιεπισκοπής, στην οδό Κοραή, στη λεωφόρο Κωνσταντίνου Παλαιολόγου, στη Λεωφόρο Στασίνου (από τη συμβολή της με την οδό Μπουμπουλίνας, μέχρι και την Πλατεία Ελευθερίας), στη Λεωφόρο Ομήρου, στη Λεωφόρο Βύρωνος, στην οδό Μιχαλάκη Καραολή και στη Λεωφόρο Ευαγόρου, από τα μεσάνυχτα απόψε (27.10.2018).

Διαβάστε επίσης «Χαμός» στις παραλίες στην Αγία Νάπα (pics)

Η τροχαία κίνηση θα διακοπεί από τις 9π.μ. της 28ης Οκτωβρίου στη Λεωφόρο Στασίνου, από τη συμβολή της με την οδό Μπουμπουλίνας μέχρι τη συμβολή της με την Πλατεία Ελευθερίας και στη Λεωφόρο Βύρωνος, από τα Φώτα Μουσείου μέχρι τη συμβολή της με τη Λεωφόρο Γρίβα Διγενή.

Επίσης, για τη διεξαγωγή της μαθητικής παρέλασης, η τροχαία κίνηση θα διακοπεί από τις 9.30π.μ., από τη συμβολή της λεωφόρου Στασίνου με την οδό Μπουμπουλίνας, στις λεωφόρους Βύρωνος και Ομήρου, στον οδό Μιχαλάκη Καραολή και στη Λεωφόρο Δημοσθένη Σεβέρη, από τα φώτα τροχαίας προς τη λεωφόρο Γρηγόρη Αυξεντίου.

Ως χώροι στάθμευσης οχημάτων για την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου, καθορίζονται οι ακόλουθοι:
1. Ο χώρος στάθμευσης παρά το περίπτερο «ΟΧΙ».
2. Ο χώρος στάθμευσης παρά την Τάφρο κάτω από το
Δημοτικό Μέγαρο.
3. Ο χώρος στάθμευσης παρά την Πυροσβεστική Υπηρεσία.
4. Ο χώρος στάθμευσης παρά το άνοιγμα Κολοκάση.
Τα Αστικά Λεωφορεία Λευκωσίας μετά τις 9. 30 π.μ., προερχόμενα από τις περιοχές Στροβόλου – Λακατάμειας – Ανθούπολης – Παρισσινού – Έγκωμης – Αγίου Δομετίου – Αγίου Παύλου, θα αποβιβάζουν/επιβιβάζουν επιβάτες στη λεωφόρο Μουσείου.
Επίσης, τα Αστικά Λεωφορεία Λευκωσίας μετά τις 9.30π.μ., προερχόμενα από τις περιοχές Παλλουριώτισσας, Καϊμακλίου, Αγλαντζιάς, Δασούπολης, Λατσιών, θα αποβιβάζουν επιβάτες στη γέφυρα Κάνιγγος παρά το περίπτερο «ΟΧΙ».
Κατά τη διάρκεια των εορταστικών εκδηλώσεων, το κοινό προτρέπεται να παραμένει επί των πεζοδρομίων για την ομαλή και απρόσκοπτη διέλευση των παρελαυνόντων και να ακολουθεί τις οδηγίες των Αστυνομικών που θα βρίσκονται καθήκον στα διάφορα σημεία.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X