ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πού οφείλεται ο θάνατος του 67χρονου ψαρά - «Μίλησε» η νεκροτομή

Εντοπίστηκε νεκρός χθες στη θαλάσσια περιοχή Αμαθούντος

Σε ασφυξία δια πνιγμού οφείλεται ο θάνατος του 67χρονου ερασιτέχνη ψαρά, Λευτέρη Κίντιρου, ο οποίος είχε εξαφανιστεί την περασμένη Παρασκευή και εντοπίστηκε νεκρός χθες στη θαλάσσια περιοχή Αμαθούντος, 500 μέτρα από την ακτή.

Νεκροτομή επί της σορού διενήργησε το πρωί, στο νεκροτομείο του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού, η ιατροδικαστής Ελένη Αντωνίου, η οποία επιβεβαίωσε και επίσημα πως ο θάνατος του οφείλεται σε ασφυξία δια πνιγμού.

Ο άτυχος 67χρονος συνήθιζε να ψαρεύει με τη βάρκα του στην περιοχή του Καρνάγιου, ωστόσο όταν δεν έδωσε σημεία ζωής, κινητοποιήθηκε το Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης (ΚΣΕΔ) και άρχισαν έρευνες με τη συμμετοχή ελικοπτέρου της Μοίρας Αεροπορικών Επιχειρήσεων της Αστυνομίας, σκαφών της Διοίκησης Ναυτικού του ΓΕΕΦ, καθώς και σκαφών και ομάδα δυτών της Λιμενικής και Ναυτικής Αστυνομίας. Στις έρευνες συνέδραμαν επίσης και εμπορικά πλοία που βρίσκονταν στον κόλπο Λεμεσού καθώς επίσης και κινητά και σταθερά μέσα του συστήματος Παράκτιας Παρατήρησης του ΚΣΕΔ.

Η βάρκα του 67χρονου είχε εντοπιστεί ακυβέρνητη και σε λειτουργία και μεταφέρθηκε στο λιμάνι Λεμεσού, ενώ η σορός του άτυχου ψαρά εντοπίστηκε από εθελοντές το πρωί της Κυριακής και περισυλλέχθηκε από σκάφος της Λιμενικής και Ναυτικής Αστυνομίας. Η σορός μεταφέρθηκε στο λιμάνι Λεμεσού, όπου αναγνωρίστηκε από το γιο του 67χρονου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X