ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πότε υποχωρεί η σκόνη

Δείτε την πρόγνωση της μετεωρολογικής υπηρεσίας

Στην ατμόσφαιρα θα παρατηρείται κατά διαστήματα σκόνη, που αναμένεται να υποχωρήσει από το απόγευμα του Σαββάτου.

Απόψε: ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και παροδικά στα νοτιοδυτικά μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 12 βαθμούς στο εσωτερικό και στα ψηλότερα ορεινά, γύρω στους 14 στα νότια και τα ανατολικά παράλια και γύρω στους 16 βαθμούς στα υπόλοιπα παράλια.

Αύριο: ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος με μέσες κυρίως νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί, μέτριοι, 4 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 29 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 25 στα παράλια και στους 22 στα ψηλότερα ορεινά

Αύριο βράδυ: ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος με μέσες κυρίως νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί ως βορειοδυτικοί, μέτριοι, 4 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη.

Το Σάββατο: παροδικά αυξημένες νεφώσεις ενδέχεται να δώσουν μεμονωμένες ελαφρές βροχές.

Την Κυριακή: ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ τοπικά θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις, κατά διαστήματα.

Τη Δευτέρα: ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Η θερμοκρασία θα σημειώσει αισθητή πτώση το Σάββατο και σταδιακά μικρή άνοδο από την Κυριακή.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X