ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πότε θα έχουμε πτώση της θερμοκρασίας

Εποχική χαµηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Το απόγευµα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ, και παροδικά στα προσήνεµα παράλια µέχρι ισχυροί, 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί ασθενείς, 3 µποφόρ, αλλά αρχικά στα προσήνεµα µέχρι µέτριοι, 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 23 βαθµούς στο εσωτερικό, τα νότια και τα ανατολικά παράλια, γύρω στους 21 στα δυτικά και βόρεια παράλια και στους 18 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν αρχικά νοτιοδυτικοί ως δυτικοί και τοπικά νοτιοανατολικοί ασθενείς, 3 µποφόρ, για να καταστούν σύντοµα νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί µέτριοι µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ, και παροδικά στα νότια παράλια µέχρι πολύ ισχυροί, 6 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι αρχικά λίγο ταραγµένη για να καταστεί αργότερα λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 38 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 34 στα νότια και τα ανατολικά παράλια, γύρω στους 31 στα δυτικά και βόρεια και στους 29 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τετάρτη και την Πέµπτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος ωστόσο τις απογευµατινές ώρες θα παρατηρούνται αυξηµένες νεφώσεις, κυρίως στα ορεινά. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει πτώση.

Την Παρασκευή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει µικρή άνοδο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση