ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πως θα είναι ο καιρός τις επόμενες μέρες

Ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή

Το απόγευμα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς 3 και παροδικά μέχρι μέτριοι, 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη.

Το βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και στα βόρεια παράλια νοτιοανατολικοί, ασθενείς 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 10 βαθμούς στο εσωτερικό, τα δυτικά και τα βόρεια παράλια, γύρω στους 13 στα υπόλοιπα παράλια και στους 7 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά μεταβλητοί, ασθενείς 3 μποφόρ για να καταστούν σταδιακά κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 29 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 26 στα νότια και ανατολικά παράλια, γύρω στους 24 στα υπόλοιπα παράλια και στους 19 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το Σάββατο ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος αλλά από το απόγευμα θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.

Την Κυριακή και τη Δευτέρα ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα μερικώς συννεφιασμένος και αναμένονται μεμονωμένες βροχές, ενώ σε κάποιες περιοχές θα εκδηλωθούν και καταιγίδες. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά πτώση.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X