ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πως η παρακολούθηση από αστυνομικό έφερε συλλήψεις

Σύλληψη δύο 25χρονων στην Πάφο για κλοπές

Γύρω στις 18:00 χθες βράδυ μέλος της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου εντόπισε αυτοκίνητο να οδηγείται από 25χρονο με συνοδηγό επίσης 25χρονο.

Τα δύο πρόσωπα φέρεται να εμπλέκονται σε υποθέσεις κλοπών μετά από μαρτυρία που εξασφάλισε η Αστυνομία.

Το μέλος της Αστυνομίας παρακολούθησε τις κινήσεις τους όταν σε κάποια στιγμή οι δύο 25χρονοι στάθμευσαν το όχημα τους σε περιοχή όπου βρίσκονταν ξενοδοχείο και ακολούθως πεζοί προσπάθησαν να ανοίξουν σταθμευμένα οχήματα.

Ο ένας εκ των δύο νεαρών, σύμφωνα με την Αστυνομία κατάφερε να ανοίξει πόρτα οδηγού οχήματος ενώ ο δεύτερος παρακολουθούσε ελέγχοντας την περιοχή.

Στο μέρος κλήθηκαν άλλα μέλη της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου προς ενίσχυση .

Σε σωματική έρευνα που ακολούθησε στον έναν 25χρονο στην κατοχή του εντοπίστηκε δέσμη με δύο κλειδιά , ένα κλειδί οχήματος μάρκας Honda και ένα μικρό φανάρι.

Ανακρινόμενος ο 25χρονος για τα ανευρεθέντα στην κατοχή του δεν έδωσε ικανοποιητικές εξηγήσεις και συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα της παράνομης κατοχής περιουσίας.

Ο δεύτερος 25χρονος ωστόσο, όταν αντιλήφθηκε την παρουσία της Αστυνομίας πέταξε σε θάμνους μια δέσμη από πέντε κλειδιά οχημάτων τα οποία παραλήφθηκαν ως τεκμήρια.

Στην συνέχεια ακολούθησε έρευνα στο όχημα στο οποίο επέβαιναν οι δύο 25χρονοι, όπου εντοπίστηκε ζεύγος κυάλια και άλλα εργαλεία για τα οποία ούτε αυτός έδωσε ικανοποιητικές εξηγήσεις και συνελήφθη για παράνομη κατοχή περιουσίας.

Αυτά παραλήφθηκαν ως τεκμήρια ενώ οι δύο συλληφθέντες τέθηκαν υπό κράτηση.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X