ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μπούκαρε στο σχολείο και τα έσπασε! Πως απαντά η μάνα για τα όσα τις καταλογίζουν

Χάσαμε την μπάλα με όλα αυτά τα περιστατικά

Καθημερινά φαίνεται ότι είναι τα περιστατικά βίας που συμβαίνουν στα σχολεία μας και πρέπει όλοι οι αρμόδιοι φορείς που ανήκουν στο σύστημα παιδείας να προβληματιστούν και να βρουν λύσεις άμεσα.

Το τελευταίο περιστατικό που είδε το φως της δημοσιότητα είναι όταν σύμφωνα με καταγγελία μητέρα μπούκαρε στο σχολείο της κόρης της όταν έμαθε ότι έμεινε στάσιμη λόγω μεγάλου αριθμού αδικαιολόγητων απουσιών.

Διαβάστε επίσης: 

Στο κόκκινο η κόντρα στην εκπαίδευση! «Αυτός ο κύριος θα σε κατασπαράξει»

«Πυρά» κατά καθηγήτριας: «Εν κανεί που είσαι κοντός, είσαι τζιαι...» (Vid)

Σύμφωνα πάντα με την καταγγελία η μητέρα προσήλθε στο Λύκειο Κύκκου Α όπου επέδειξε απαράδεκτη και απρεπή συμπεριφορά εξυβρίζοντας χυδαία, απειλώντας και προκαλώντας σωματική βλάβη στη Βοηθό Δ/ντρια και υλικές ζημιές στον χώρο της Γραμματείας.

Για τα όσα συνέβησαν μίλησε και ο Διευθυντής του Λυκείου κύριος Δημήτρης Ταλιαδώρος που έκανε λόγο για ένα ατυχέστατο περιστατικό το οποίο έληξε, ενώ τόνισε ότι από την πλευρά του το σχολείο έκανε ότι έπρεπε στην συγκεκριμένη περίπτωση με βάση τους κανονισμούς.
Η μητέρα από την πλευρά της είπε ότι της έδωσαν κάποιες ελπίδες ότι η κόρης της δεν θα μείνει στάσιμη από απουσίες, ενώ ίδια πήρε χαρτί από ψυχίατρο για να δικαιολογήσει τις απουσίες του παιδιού της.

Η κυρία Βασίλειου καταγγέλλει ότι ο Διευθυντής και η Βοηθός διευθύντρια ασκούσαν ψυχολογική βία στην κόρη της αφού όπως είπε την είχαν κλεισμένη στο γραφείο για μια ώρα και της έλεγαν διάφορα με αποτέλεσμα η 16χρονη κλαίγοντας να την καλέσει στο τηλέφωνο.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις της με το που επέστρεψε στο σχολείο ο κύριος Ταλιαδώρος άρχισε να τις φωνάζει λέγοντας της να φύγει από το σχολείο ενώ η ίδια κάλεσε την αστυνομία. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X