ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πως 1,5 γραμμάριο κάνναβης σχετίζεται με τα 15 κιλά

Τέταρτος συλληφθείς για την υπόθεση της κατάσχεσης του περασμένου Ιουλίου

Στην τέταρτη σύλληψη σχετικά με τον εντοπισμό των 15 κιλών κάνναβης, στις 14 Ιουλίου, στο Αεροδρόμιο Λάρκανας, προχώρησε η Αστυνομία, μετά από έλεγχο στο όχημα στο οποίο επέβαιναν ένας 35χρονος κι ένας 22χρονος. Τα μέλη της ΥΚΑΝ εντόπισαν και ανέκοψαν το όχημα γύρω στις 6:15 το απόγευμα της Τρίτης, σε χωριό της επαρχίας Λευκωσίας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία κατά τη διάρκεια της έρευνας εντοπίστηκε στην κατοχή του 22χρονου, ποσότητα κάνναβης, βάρους ενός γραμμαρίου περίπου, με αποτέλεσμα να συλληφθεί για αυτόφωρο αδίκημα και να τεθεί υπό κράτηση.

Ποσότητα κάνναβης 1,5 γραμμαρίου περίπου, εντοπίστηκε και στην κατοχή του 35χρονου, εναντίον του οποίου, όπως διαπιστώθηκε, εκκρεμούσε και δικαστικό ένταλμα σύλληψης, σχετικά με υπόθεση παράνομης εισαγωγής ναρκωτικών. Ο 35χρονος συνελήφθη δυνάμει του δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Το ένταλμα εναντίον του 35χρονου, εκδόθηκε σχετικά με υπόθεση παράνομης εισαγωγής κάνναβης βάρους 15 κιλών.

Τα ναρκωτικά είχαν εντοπιστεί στις 14 Ιουλίου 2017, κατά τον έλεγχο αποσκευών 33χρονου, που αφίχθηκε στο αεροδρόμιο Λάρνακας, από χώρα του εξωτερικού.

Για την ίδια υπόθεση είχαν συλληφθεί τότε, πέραν του 33χρονου, ένας 35χρονος κάτοικος Λευκωσίας και ένας 22χρονος επίσης κάτοικος Λευκωσίας.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X