ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πορεία διαμαρτυρίας στο Μόλο για την απαγόρευσης διακίνησης σκύλων

«Θα είναι μία συνηθισμένη βόλτα με τα σκυλιά μας»

Κανονικά θα διεξαχθεί η πορεία διαμαρτυρίας στην περιοχή του Μόλου Λεμεσού, η οποία πραγματοποιείται μετά την απαγόρευση του Δήμου Λεμεσού της διακίνησης των πολιτών με τους σκύλους τους, στην συγκεκριμένη περιοχή. Η πορεία έχει οριστεί για τις 18:30.

Το Κόμμα για τα Ζώα αναφέρει σε ανακοίνωσή του ότι με την ειρηνική πορεία θέλουν να στείλουν ένα μήνυμα σε όλους ότι ναι, στηρίζουν την αστυνόμευση από τον Δήμο Λεμεσού όσον αφορά την τήρηση του Περί Σκύλων νόμου και όσοι παρανομούν να καταγγέλλονται.

Διαβάστε επίσης Προσοχή! Στους δρόμους η Αστυνομία

«Λέμε όμως όχι στην καθολική απαγόρευση της διακίνησης των πολιτών με τους σκύλους τους (κάτι που σε όλες της χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης επιτρέπεται). Η πορεία θα είναι ειρηνική, θα είναι μία συνηθισμένη βόλτα με τα σκυλιά μας, και για να είμαστε όμως νομοταγείς πολίτες όσοι θα συμμετέχουν θα πρέπει απαραίτητα να έχουν μαζί τους σύνεργα περισυλλογής απορριμμάτων (γάντια ή σακουλάκια, ή φτυαράκι κλπ) καθώς και όλα τα μέσα για τον πλήρη έλεγχο του σκύλου ή των σκύλων που θα συνοδεύουν. Εάν κάποιοι προσέλθουν χωρίς να έχουν τα πιο πάνω τότε θα τους υποδειχτεί να αποχωρήσουν», καταλήγει η ανακοίνωση του κόμματος για τα Ζώα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X