ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ποιοι υποψήφιοι φοβούνται τα αμπελοπούλια;

Το θέμα είναι «βόμβα έτοιμη να εκραγεί»!

Μέχρι και τα αμπελοπούλια θα επηρεάσουν τους σχεδιασμούς κάποιων επιτελείων αφού είναι ένα θέμα που επηρεάζει αρκετούς. Τις τελευταίες μέρες το θέμα φαίνεται να λαμβάνει όλο και μεγαλύτερες διαστάσεις αφού σε διαμαρτυρία προ ημερών μαζεύτηκαν αρκετά άτομα που δηλώνουν υπέρμαχοι της θήρευσης των αμπελοπουλιών.

Την πολιτική διάσταση φέρνει κοντά μας ο Ονασαγόρας από την στήλη #PoliticsBlog της Καθημερινής τονίζοντας ότι κάποιοι υποψήφιοι άρχισαν να τρέμουν τις εξελίξεις στην υπόθεση των αμπελωπουλιών.

Συγκεκριμένα ο Ονασαγόρας γράφει, «ποιοι υποψήφιοι φοβούνται τους Κοκκινοχωρίτες και αποφεύγουν και δηλώσεις να κάνουν για τα αμπελοπούλια και γενικά να ασχοληθούν με το θέμα;


Απ’ όσα μαθαίνω σε ένα τουλάχιστον επιτελείο δόθηκαν σαφέστατες οδηγίες να μην ασχοληθούν καθόλου με το θέμα γιατί είναι «βόμβα έτοιμη να εκραγεί»!


Για την ιστορία στην πρόσφατη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στα Κοκκινοχώρια μαζεύτηκαν περισσότεροι από 3.000 άτομα. Κάποιοι μάλιστα δήλωσαν ξεκάθαρα πως μπορούν να βγάλουν τον νέο Πρόεδρο της Κύπρου!»

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X