ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Φυλάκιση σε 23χρονου για επεισόδια στο γήπεδο

Προσπάθησε να ρίξει τσάντα στο Μακάρειο και όρμηξε στους Αστυνομικούς

Ποινή φυλάκισης και διάταγμα αποκλεισμού από αγώνες ποδοσφαίρου εξέδωσε στις 15 Μαρτίου, 2018, το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας, εναντίον 23χρονου, τον οποίο έκρινε ένοχο σε αδικήματα που αφορούν τον Νόμο για τη βία στους αθλητικούς χώρους.

Ο 23χρονος αντιμετώπιζε τις κατηγορίες της επίθεσης εναντίον προσώπου στην αμέσως γειτνιάζουσα περιοχή αθλητικού χώρου, της επίθεσης εναντίον Αστυνομικού με σκοπό την αντίσταση κατά την νόμιμη σύλληψη, της επίθεσης εναντίον προσώπου και της επίθεσης και πρόκλησης πραγματικής σωματικής βλάβης, αδικήματα που διαπράχθηκαν στις 21 Σεπτεμβρίου, 2015, στην περιοχή του Μακάρειου Αθλητικού Κέντρου, στην επαρχία Λευκωσίας, λίγο πριν από αγώνα ποδοσφαίρου που θα διεξαγόταν στο αθλητικό κέντρο.

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας, αφού κατά την εκδίκαση της υπόθεσης έκρινε τον 23χρονο ένοχο, του επέβαλε ποινή φυλάκισης 2 μηνών.

Παράλληλα το Δικαστήριο εξέδωσε εναντίον του 23χρονου διάταγμα αποκλεισμού για περίοδο έξι μηνών από όλους τους ποδοσφαιρικούς αγώνες που διοργανώνονται ή βρίσκονται υπό την αιγίδα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου καθώς και όλους τους ευρωπαϊκούς ή διεθνείς αγώνες ποδοσφαίρου που διοργανώνονται ή βρίσκονται υπό την αιγίδα της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου (UEFA) και διεξάγονται εντός της Δημοκρατίας.

Το διάταγμα αποκλεισμού ισχύει από τις 15 Μαρτίου, 2018.

Ο 23χρονος είχε συλληφθεί στις 21 Σεπτεμβρίου, 2015 όταν θεάθηκε από μέλη της Αστυνομίας να ρίχνει μια τσάντα από το περιτοίχισμα στις ανατολικές κερκίδες του Μακάρειου Αθλητικού Κέντρου και κατά τον έλεγχο που υποβλήθηκε, αυτός επιτέθηκε εναντίον δύο μελών Αστυνομίας, προβάλλοντας ταυτόχρονα αντίσταση κατά τη σύλληψη του.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X