ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ποια τρόφιμα συλλέγονται στην Κύπρο για τους πληγέντες στην Ελλάδα

«Η ανθρωπιά του Κύπριου δεν τελειώνει ποτέ»

Η Μονάδα Δημόσιας Υγείας & Ασφάλειας του Οργανισμού REACTION ανταποκρινόμενη σε αίτημα αρωγής συνεργαζόμενων οργανισμών στις περιοχές που έχουν πληγεί από την φονική κακοκαιρία στην Ελλάδα ξεκίνησε συλλογή τροφίμων για να αποσταλούν στην περιοχή. Στην προσπάθεια αυτή συνδράμει και η Πάφος.

Mιλώντας στο ΚΥΠΕ ο Μάριος Σταύρου πρόεδρος του Οργανισμού REACTION ανέφερε πως ”ανταποκριθήκαμε ως Οργανισμός για να γίνει μια συλλογή τροφίμων σε πρώτη φάση και να αποσταλούν τις αμέσως επόμενες ημέρες στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στις πληγείσες περιοχές”.

Σύμφωνα με τον κ. Σταύρου έχει ξεκινήσει σε όλες τις Επαρχίες να γίνεται συλλογή τροφίμων – όπως είπε- στην Λευκωσία, Πάφο, Λάρνακα και Λεμεσό, προσθέτοντας πως η ανταπόκριση του κόσμου ως ήταν αναμενόμενο ήταν μεγάλη αποδεικνύοντας πως η ανθρωπιά του Κύπριου δεν “τελειώνει ποτέ”.

Η συλλογή θα γίνεται μόνο σε ξηρά τροφή, κονσέρβες, μακαρόνια, ρύζι και δεν θα συλλέγεται ρουχισμός ή οτιδήποτε άλλο. Στόχος μας, είναι να βοηθήσουμε όσο πιο πολύ γίνεται, κατέληξε.

Σημειώνεται πως στην επαρχία Πάφου η συλλογή τροφίμων πραγματοποιείται στο Φροντιστήριο “ Η Παιδεία”.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X