ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ποια κυπριακή πόλη προτιμούν οι Βρετανοί για πρωτοχρονιάτικες διακοπές (Pics)

Η έρευνα δίνει χρήσιμα στοιχεία

Μια παραλιακή κυπριακή πόλη κατέχει τα ηνία των προτιμήσεων των Βρετανών πολιτών, όσον αφορά τις πρωτοχρονιάτικες εβδομαδιαίες διακοπές τους, όπως αποκαλύπτει ρεπορτάζ της Daily Mail. Η πόλη αυτή δεν είναι άλλη από την Πάφο, όπου οι τιμές, είναι οι χαμηλότερες ανά άτομο, σε σύγκριση με άλλους, διεθνείς και πιο φημισμένους προορισμούς.

Σύμφωνα με την έρευνα, στοιχεία της οποίας αναφέρονται στο ρεπορτάζ, ανάμεσα σε δώδεκα προορισμούς, η Πάφος είναι η πόλη όπου τα χρήματα των Βρετανών τουριστών θα διαρκέσουν περισσότερο. Η έρευνα διεξήχθη από το Post Office Travel Money και οι ερευνητές επικεντρώθηκαν στα πακέτα για διακοπές διάρκειας μιας βδομάδας και τα βραδινά γεύματα, συμπεριλαμβανομένων των κρασιών, των καφέδων και άλλων αλκοολούχων ποτών, όπως οι μπύρες.

Στην Πάφο το εβδομαδιαίο κόστος ανά άτομο υπολογίζεται στις £382 (λίρες), ποσό μικρότερο κατά 17% από τον δεύτερο φθηνότερο προορισμό, τα Κανάρια Νησιά όπου το εβδομαδιαίο κόστος ανά άτομο ανέρχεται στις £461.86 και την Τενερίφη, όπου το εβδομαδιαίο κόστος ανά άτομο ανέρχεται στις £469.48.

Ο παρακάτω πίνακας διαμορφώθηκε από το Post Office Travel Money και δείχνει τα ποσά που αναμένεται να ξοδέψουν οι Βρετανοί τουρίστες στην Πάφο, σε σύγκριση με άλλους προορισμούς, όπως οι Κανάριοι Νήσοι, η Τενερίφη, το Ορλάντο, το Πουκέτ, το Μπαλί, το Κανκούν και άλλοι:

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X