ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ποια είναι η γοητευτική σύζυγος του Mr. MTN

Στην Κύπρο με ιδιωτικό τζετ

Ο ισχυρός άνδρας της Monaco Telecom και της Iliad, Xavier Niel, αφιχθεί στην Κύπρο γεγονός που δείχνει πόσο σημαντικό είναι για τον ίδιο η αξιοποίηση τόσο της MTN Κύπρου όσο και της κυπριακής αγοράς.

Έφτασε στην Κύπρο το πρωί με το ιδιωτικό του τζετ και πέρασε λίγο μετά τις 12:15 το μεσημέρι το κατώφλι του Προεδρικού Μεγάρου όπου είχε συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Μαζί του ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, Martin Peronnet αλλά και εκπρόσωπος του πριγκιπάτου του Μονακό.

Ο Γάλλος επιχειρηματίας έχει αναπτύξει ιδιαίτερη σχέση με το νησί από τον Ιούλιο, με την εξαγορά της MTN από την εταιρεία Monaco Telecom στην οποία ελέγχει πέραν του 51% των μετοχών. Πρόκειται επίσης για τον βασικό μέτοχο του μεγαλύτερου παρόχου τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών στην Γαλλία, Iliad S.A. Η περιουσία του φτάνει τα 5,7 δισεκατομμύρια δολάρια.

Στο πλευρό του από το 2012 η σύζυγος του Delphine Arnault εκτελεστική αντιπρόεδρος και διευθυντικό στέλεχος στον όμιλο μόδας Louis Vuitton, με την οποία έχει αποκτήσει μια κόρη.

Η Delphine Arnault γεννημένη στις 4 Απριλίου 1975, είναι Γαλλίδα επιχειρηματίας και εκτελεστική αντιπρόεδρος της Louis Vuitton (LVMH Group). Από το 2003 είναι μέλος του διοικητικού συμβουλίου της ομάδας LVMH,και είναι η πρώτη και νεαρότερη γυναίκα που κατέχει αυτή τη θέση.

Είναι επίσης μέλος του διοικητικού συμβουλίου για τα διάσημα fashion brands Céline, Loewe και Pucci, Moët Hennessy και M6.

Το 2008, ανακηρύχθηκε αναπληρώτρια επικεφαλής του σχεδιαστή Christian Dior Couture, το οποίο εγκατέλειψε το 2013 για να συμμετάσχει ως Louis Vuitton ως διευθυντής και εκτελεστικός αντιπρόεδρος. Τον Μάιο του 2014, η Arnault ξεκίνησε τον διεθνή διαγωνισμό LVMH που αφορά νέους σχεδιαστές μόδας. Ο στόχος του ομίλου LVMH είναι να ανακαλύψει τα ταλέντα και τη δημιουργικότητα των νέων σχεδιαστών: «Είναι απαραίτητο να αναγνωρίσουμε το ταλέντο και τη δημιουργικότητα, καθώς και τους τρόπους με τους οποίους μπορούμε να βοηθήσουμε καλύτερα την ανάπτυξη της επιχείρησής τους», είχε δηλώσει στο παρελθόν.

Η γοητευτική Delphine είναι η μεγαλύτερη κόρη του Bernard Arnault του Γάλλου επιχειρηματία που ανακηρύχθηκε ο πλουσιότερος Ευρωπαίος για πρώτη φορά από το 2012 και ο τέταρτος πλουσιότερος στον κόσμο.

Είναι διαζευγμένη από τον πρώτο της σύζυγο Alessandro Vallarino Gancia από το 2010, ενώ μετά τον δεύτερο γάμο της με τον Xavier Niel απέκτησε την κόρη της που γεννήθηκε το 2012.

 

Πληροφορίες από kathimerini.com.cy / must.com.cy

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X