ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πλήρωμα ψαροκάικου: Επιστρέφουν στη Λεμεσό

Αυτή είναι η ποινή του ψευδοδικαστηρίου

Απέπλευσε το απόγευμα από το λιμάνι της Κερύνειας το ψαροκάικο "Γεια σου καΐκι μου Άη Νικόλα", μαζί με τους πέντε Αιγύπτιους ψαράδες που είχαν συλληφθεί την περασμένη Παρασκευή από τις κατοχικές αρχές. "Δικαστήριο" στην Κερύνεια διέταξε την απελευθέρωσή τους μετά την καταβολή χρηματικού προστίμου.

Υπόθεση Απαγωγής: Σύλληψη 41χρονου νοσηλευτή

Όπως δήλωσε ο ιδιοκτήτης και διευθυντής της εταιρείας "Τα Ψαροκάικα", Άριστος Αριστείδου, ο ίδιος μετέβη σήμερα στα κατεχόμενα και κατέβαλε το χρηματικό πρόστιμο των 3,500 τουρκικών λιρών (500 ευρώ) για τον κάθε ένα από τους πέντε ψαράδες, ενώ μετά από διαβουλεύσεις με το "δικαστήριο", έγινε αποδεκτό να παραληφθεί το σκάφος από την ιδιοκτήτρια εταιρεία, με την επιφύλαξη καταβολής του όποιου χρηματικού προστίμου για το ίδιο το σκάφος, σε μεταγενέστερο στάδιο.

Ο ίδιος ο κ.Αριστείδου επιστρέφει οδικώς από τα κατεχόμενα, ενώ οι πέντε ψαράδες πήραν τον δρόμο της επιστροφής με το ψαροκάικο, το οποίο αναμένεται το αργότερο μέχρι αύριο το μεσημέρι, στο παλιό λιμάνι της Λεμεσού.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Marine Traffic το ψαροκάικο βρίσκεται τέσσερα ναυτικά μίλια από το λιμάνι της Κερύνειας με κατεύθυνση τη Λεμεσό.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση