ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πληροφορία για ύποπτο κινητοποίησε την Αστυνομία

Πέρασαν χειροπέδες σε δύο υπόπτους στην Λεμεσό

Στη σύλληψη τριών προσώπων ηλικίας 20 και 29, προχώρησε τα ξημερώματα σήμερα η Αστυνομία στην Λεμεσό, σε σχέση με υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπής περιουσίας.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 3.30 τα ξημερώματα σήμερα λήφθηκε πληροφορία ότι πιθανόν ύποπτο πρόσωπο βρίσκεται εντός υποστατικού στη Λεμεσό.

Μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν άμεσα στη σκηνή, όπου σε έρευνα που έγινε εντοπίστηκε στο πατάρι του υποστατικού, πρόσωπο ηλικίας 20 ετών. Στην κατοχή του 20χρονου εντοπίστηκαν δύο τσαντάκια που περιείχαν το χρηματικό ποσό 74 ευρώ και ένα κατσαβίδι.

Ο 20χρονος συνελήφθη για τα αυτόφωρα αδικήματα της διάρρηξης και κλοπής, κατοχής διαρρηκτικών εργαλείων κατά τη διάρκεια της νύχτας και πρόκλησης κακόβουλης ζημιάς. Ανακρινόμενος φέρεται να παραδέχεται τη διάπραξη των πιο πάνω αδικημάτων, καθώς και τη διάρρηξη του ίδιου υποστατικού που έγινε στις 9 Ιουνίου, 2018, όπου κλάπηκε το χρηματικό ποσό των 1,000 ευρώ, δύο κινητά τηλέφωνα, καθώς και άλλα αντικείμενα.

Για την ίδια υπόθεση συνελήφθη με δικαστικό ένταλμα ακόμη ένα πρόσωπα ηλικίας 29 ετών και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Χειροπέδες και σε μια 53χρονη

Στην επαρχία Αμμοχώστου, γύρω στις 10 χθες βράδυ, λήφθηκε πληροφορία ότι στην περιοχή Πρωταρά, πολίτες εντόπισαν δύο γυναίκες ύποπτες για κλοπή περιουσίας. 

Συγκεκριμένα, στη μίαπερίπτωση κλάπηκε από πρόσωπο μία τσάντα που περιείχε το χρηματικό ποσό των 60 ευρώ, πιστωτικές κάρτες, κλειδιά και άλλα αντικείμενα και στη δεύτερη περίπτωση, κλάπηκε ένα πορτοφόλι που περιείχε κλειδιά, πιστωτική κάρτα και άλλα αντικείμενα. 

Από εξετάσεις που έγιναν προέκυψε μαρτυρία εναντίον 53χρονης, η οποία συνελήφθη τα ξημερώματα σήμερα και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Παραλιμνίου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X