ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πήρε φωτιά αυτοκίνητο μετά από τροχαίο

Τα ξημερώματα στη Λευκωσία

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε τα ξημερώματα στην επαρχία Λευκωσίας και χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.
Σε ανακοίνωση της ΠΥ αναφέρεται ότι στις 05.20 λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε όχημα η οποία προκλήθηκε μετά από τροχαίο δυστύχημα κοντά στο χωριό Πέρα Ορεινής.

Ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Λακατάμιας με ομάδα διάσωσης , όχημα διάσωσης και πυροσβεστικό όχημα. Η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 05.43. Από την πυρκαγιά το όχημα έπαθε εκτεταμένες ζημιές. Δεν χρειάστηκε να γίνει αποπαγίδευση, καθότι ο οδηγός κατάφερε να εξέλθει του οχήματος πριν την άφιξη της Πυροσβεστικής. Στον οδηγό παρασχέθηκαν οι Πρώτες Βοήθειες σε συνεργασία με την Υπηρεσία Ασθενοφόρων και ακολούθως μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Τ.Α.Ε.Π του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας.

Εξάλλου στις 21.17 λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε όχημα το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο στον ισόγειο στεγασμένο χώρο στάθμευσης πολυκατοικίας στην Έγκωμη. Ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Πύλης Πάφου με 2 πυροσβεστικά οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 21.28 Από την πυρκαγιά κάηκε ο χώρος της μηχανής του οχήματος. Τα αίτια της πυρκαγιάς θα διερευνηθούν σε συνεργασία με την Αστυνομία.

Συνολικά η Πυροσβεστική Υπηρεσία από τις 06.00 χθες το πρωί ως τις έξι σήμερα ανταποκρίθηκε σε 23 κλήσεις για βοήθεια ,11 πυρκαγιές , 9 ειδικές εξυπηρετήσεις και 3 ψευδείς κλήσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X