ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πήγαν σε εστιατόριο και κατέληξαν με χειροπέδες για σωρεία αδικημάτων

Σύλληψη δύο προσώπων στην Πάφο

Μέλη της Αστυνομίας μετά από πληροφορία, μετέβηκαν χθες σε εστιατόριο στην επαρχία Πάφου, όπου εντόπισαν σταθμευμένο ύποπτο αυτοκίνητο με το οποίο διακινούνταν δύο ύποπτα πρόσωπα, τα οποία βρίσκονταν στο εστιατόριο.

Ακολούθησε έλεγχος των στοιχείων τους, ενώ σε έρευνα που έγινε στο αυτοκίνητο στην παρουσία τους, εντοπίστηκε χειροποίητο τσιγάρο που περιείχε βιομηχανοποιημένο καπνό αναμεμειγμένο με ποσότητα κάνναβης και τα εν λόγω πρόσωπα συνελήφθηκαν για αυτόφωρο αδίκημα της παράνομης κατοχής ελεγχόμενου φαρμάκου.

Ακολούθησε σωματική έρευνα και στην κατοχή του ενός, εντοπίστηκε χρηματικό ποσό ύψους €758, το οποίο κατασχέθηκε.

Στη συνέχεια, τα πιο πάνω πρόσωπα μεταφέρθηκαν στα Γραφεία του ΤΑΕ Πάφου, όπου ανακρινόμενος προφορικά ο ένας συλληφθείς ανέφερε ότι το πραγματικό του όνομα ήταν άλλο από αυτό που είχε αναφέρει αρχικά, ενώ από έλεγχο που έγινε στο σύστημα αφιξοαναχωρήσεων στην Κυπριακή Δημοκρατία και στο σύστημα εγγραφής αλλοδαπών δεν εντοπίστηκαν τα στοιχεία του.

Επίσης, διενεργήθηκε έρευνα στην οικία του δεύτερου συλληφθέντα στην επαρχία Πάφου, όπου εντοπίστηκαν και παραλήφθηκαν ένα τεμάχιο νάιλον σακούλι που περιείχε ποσότητα κάνναβης, δύο έγχρωμες εκτυπώσεις φωτογραφιών στις οποίες απεικονίζετο κυπριακό δελτίο ταυτότητας, μια έγχρωμη εκτύπωση φωτογραφίας στην οποία απεικονίζετο κυπριακή άδεια οδηγού και χρηματικό ποσό ύψους €3,700.

Στη συνέχεια, τα δύο πιο πάνω πρόσωπα συνελήφθηκαν με δικαστικά εντάλματα και τέθηκαν υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων. Το πρώτο πρόσωπο συνελήφθη σχετικά με αδικήματα συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, παροχής ψευδών πληροφοριών σε αστυνομικό, πλαστογραφίας, παράνομης κατοχής περιουσίας και παράνομης εισόδου και παραμονής στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας, ενώ το δεύτερο πρόσωπο για αδικήματα συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, πλαστογραφίας και παράνομης κατοχής περιουσίας.

Το ΤΑΕ Πάφου και η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Πάφου) συνεχίζουν τις εξετάσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X