ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Πετούσε» στον αυτοκινητόδρομο - Πού σταμάτησε το ραντάρ

Πήρε τιμόνι πιωμένος

Σοβαρές τροχαίες παραβάσεις εντοπίστηκε να διαπράττει 39χρονος οδηγός αυτοκινήτου, κατά τη διάρκεια τροχονομικών ελέγχων που διενεργούσαν μέλη της Αστυνομίας, χθες βράδυ, στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας - Λάρνακας.


Εργατικό ατύχημα: Καταπλακώθηκε από μάρμαρα


Συγκεκριμένα, γύρω στις 11.30 χθες το βράδυ, μέλη του Ουλαμού Πρόληψης Οδικών Δυστυχημάτων, της Τροχαίας Αρχηγείου, ενώ διενεργούσαν τροχονομικούς ελέγχους στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας - Λάρνακας, στο ύψος της περιοχής Κόσιης, εντόπισαν τον 39χρονο να οδηγεί το αυτοκίνητο του με ταχύτητα 195 χιλιομέτρων, αντί 100 χιλιομέτρων που είναι το ανώτατο επιτρεπόμενο όριο ταχύτητας.


Περίεργη μετωπική σύγκρουση στο roundabout Ριζοελιάς


Τα μέλη της Αστυνομίας ανέκοψαν τον 39χρονο οδηγό και προχώρησαν στη σύλληψη του για αυτόφωρο αδίκημα. Κατά τη διάρκεια του ελέγχου, εγέρθηκε υποψία ότι ο 39χρονος οδηγούσε υπό την επήρεια οινοπνευματοδών ποτών και υποβλήθηκε από τα μέλη της Αστυνομίας σε έλεγχο αλκοόλης, με τελική ένδειξη 32μg%ml, αντί 22μg%ml που είναι το επιτρεπόμενο όριο.


Κύπρος! Πραγματική μάχη με την κυλιόμενη σκάλα (Vid)


Αφού ολοκληρώθηκαν οι σχετικές εξετάσεις, ο 39χρονος αφέθηκε ελεύθερος τα ξημερώματα σήμερα, για να κλητευθεί σε κατοπινό στάδιο ενώπιον Δικαστηρίου για εκδίκαση υπόθεσης τροχαίων παραβάσεων.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Αραδίππου διερευνά την υπόθεση.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X