ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πετούσαν ό,τι έβρισκαν μέσα στο Τσίρειο - Εικόνες ντροπής

Μπουκάλια, καρέκλες, πέτρες, φωτοβολίδες, κροτίδες

Επιμέλεια: Γιάννος Λύτρας

Αρένα έγινε ο αγωνιστικός χώρος του Τσιρείου Σταδίου, το βράδυ της Δευτέρας, κατά την διάρκεια των συμπλοκών των οπαδών ΑΕΛ και ΑΠΟΕΛ. Όπως ήταν φυσικό, μετετράπη σε βομβαρδισμένο τοπίο, καθώς ξηλώθηκαν οι καρέκλες από τις κερκίδες και χρησιμοποιήθηκαν ως όπλα, ενώ μέχρι και μπουκάλι ουΐσκι βρέθηκε εντοπίστηκε στο πεδίο της «μάχης».

Η εικόνα του γηπέδου σήμερα θυμίζει πεδίο μάχης αφού οι χούλιγκαν έκαψαν τις τουαλέτες που βρίσκονται στις κερκίδες όπου φιλοξενούνται οι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ ενώ στις κερκίδες των οπαδών της ΑΕΛ καταγράφονται επίσης τεράστιες ζημιές.

Έριξαν πέτρες εντός του γηπέδου, πλαστικά ποτήρια, γυάλινα μπουκάλια, πυρσούς, κροτίδες, σίδερα, καθίσματα ακόμη και βάρη γυμναστικής. Επίσης ανάμεσα στα αντικείμενα ήταν σπασμένα γυαλιά με αίματα από τα όποια φαίνεται ότι κάποιοι τραυματίστηκαν στην προσπάθεια τους να τα θρυμματίσουν.

Σύμφωνα με τον Κώστα Χριστοδούλου-Τσιγαρή, Υπεύθυνο των Εγκαταστάσεων του Τσιρείου οι ζημιές ακόμη δεν έχουν υπολογιστεί.
Όπως δήλωσε οι ζημιές είναι και στις δύο κερκίδες, τόσο στην ανατολική όσο και στη δυτική.

Τραυματισμοί και καταστροφές

Δυσάρεστα είναι τα όσα καταγράφει η Αστυνομία στο δελτίο της, μέσω του οποίου αναφέρονται και δύο τραυματισμοί, αυτός του 14χρονου ball boy, μετά από κροτίδα και την διακομιδή του στο νοσοκομείο, καθώς και αυτός ενός 54χρονου, ο οποίος προσπαθούσε να φύγει από το γήπεδο, πηδώντας από περιτοίχισμα, με αποτέλεσμα να υποστεί κάταγμα στραγάλου.

17χρονος συνελήφθη με μαχαίρι

Στην σύλληψη ενός 17χρονου προχώρησε η Αστυνομία, το βράδυ της Δευτέρας, μετά τα έκτροπα που έλαβαν χώρα εντός και εκτός Τσιρείου Σταδίου, στην Λεμεσό, μεταξύ των οπαδών της ΑΕΛ και του ΑΠΟΕΛ.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, μετά την δεύτερη διακοπή, κατά την αποχώρηση, ένας οπαδός ηλικίας 17 ετών, συνελήφθη από μέλη της ΜΜΑΔ για οχλαγωγία και μαχαιροφορία.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση