ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Περαιτέρω πτώση της θερμοκρασίας και καταιγίδες την Παρασκευή

Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Απόψε θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες ψηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 19 βαθμούς στο εσωτερικό και στα βόρεια παράλια, γύρω στους 20 στα υπόλοιπα παράλια και στους 12 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, παρόλο που αρχικά κυρίως στα δυτικά και βόρεια, θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες χαμηλές νεφώσεις. Σταδιακά, κατά τις μεσημβρινές και πρώτες απογευματινές ώρες, τοπικά αυξημένες νεφώσεις που θα αναπτύσσονται, ενδέχεται να δώσουν μεμονωμένη βροχή στα ορεινά και ανατολικά. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί
ως βορειοδυτικοί, αρχικά ασθενείς 3 και σταδιακά μέχρι μέτριοι 3 με 4 Μποφόρ, και το απόγευμα στα νότια και νοτιοδυτικά ισχυροί 5 και παροδικά μέχρι πολύ ισχυροί 5 με 6 Μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί γενικά λίγο ταραγμένη και τοπικά στα νότια το απόγευμα, μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 32 βαθμούς στο εσωτερικό, στα νότια και ανατολικά παράλια, γύρω στους 30 στα βόρεια παράλια, γύρω στους 28 στα δυτικά παράλια και στους 25 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος παρόλο που αργότερα θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες χαμηλές νεφώσεις κυρίως στα δυτικά και βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 4 Μποφόρ και τοπικά στα νοτιοδυτικά μέχρι ισχυροί 4 με 5 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι γενικά λίγο ταραγμένη.

Την Τετάρτη και την Πέμπτη, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ το απόγευμα θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις, με την θερμοκρασία να μη σημειώνει αξιόλογη μεταβολή.

Την Παρασκευή παροδικά αυξημένες νεφώσεις αναμένεται να δώσουν τοπικά βροχές και πιθανό μεμονωμένες καταιγίδες. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση, κυρίως στο εσωτερικό και τα ορεινά.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X