ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πατέρας και δύο γιοι κινδύνευσαν στον Πρωταρά

Πολίτες και Λιμενική έσπευσαν για διάσωση

Με την ίδια τους την ζωή, παρολίγον να πληρώσουν την βόλτα τους με ταχύπλοο σκάφος, στην θαλάσσια περιοχή Πρωταρά, το απόγευμα της Κυριακής, 46χρονος πατέρας από την Ρωσία και τα δύο παιδιά του, 6 και 11 ετών.

Διαβάστε, επίσης: Παρολίγον πνιγμός στην Πάφο: Τους διέσωσε η Λιμενική

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 16:50 το απόγευμα, Κύπριος πολίτης, καπετάνιος σκάφους που βρισκόταν εν πλω, ειδοποίησε την Αστυνομία ότι εντόπισε ένα ακυβέρνητο ταχύπλοο σκάφος στα ανοιχτά, με έναν άντρα και το παιδί του και τους ρυμουλκούσε προς την στεριά.

Προς το σημείο έσπευσε αμέσως και ένα σκάφος της λιμενικής Αστυνομίας, για να παράσχει βοήθεια στον καπετάνιο. Όταν έφτασαν τα μέλη της Λιμενικής, ο 46χρονος πατέρας ανέφερε ότι, εκτός από τον 6χρονο γιο του, που ήταν μαζί του, στο σημείο απ' όπου τους παρέλαβε ο καπετάνιος βρισκόταν και ο άλλος του γιος, 11 ετών, ο οποίος κολυμπούσε.

Το σκάφος της Λιμενικής αναχώρησε προς το σημείο προς αναζήτηση του 11χρονου, για να ενημερωθούν αργότερα τα μέλη του πληρώματός του ότι εντοπίστηκε από ιδιώτη, επαγγελματία θαλάσσιων σπορ, ο οποίος τον μετέφερε έξω, στην στεριά, με ασφάλεια.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X