ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πάρτε ομπρέλες! Έρχονται βροχερές μέρες

Ο κύριος όγκος αναμένεται στα μέσα της βδομάδας

Μέρες με πιθανότητες βροχών και καταιγίδων, σε παγκύπρια βάση, προβλέπει η Μετεωρολογική Υπηρεσία, σχεδόν μέχρι και το τέλος της βδομάδας. Οι πιθανότητες παρουσιάζονται από σήμερα, αλλά με αυξητική τάση στην συνέχεια.

Αναλυτικά, η πρόβλεψη:

Σήµερα, διαστήµατα ηλιοφάνειας θα εναλλάσσονται µε αυξηµένη κατά τόπους συννεφιά, η οποία το µεσηµέρι και το απόγευµα ενδέχεται να δώσει µεµονωµένη βροχή ή και καταιγίδα, στα ορεινά αλλά και σε κάποιες περιοχές στα βόρεια και στο εσωτερικό. Οι άνεµοι θα πνέουν το πρωί βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς, 3 Μποφόρ για να καταστούν µετά το µεσηµέρι κυρίως νοτιοδυτικοί ως δυτικοί και τοπικά µέχρι βορειοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 28 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 26 στα παράλια και στους 20 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο αργότερα θα παρατηρείται σε κάποιες περιοχές αυξηµένη χαµηλή νέφωση. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και τοπικά µεταβλητοί, ασθενείς, 2 µε 3 Μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 16 βαθµούς στο εσωτερικό, στα δυτικά και στα βόρεια παράλια, στους 17 στα νότια και στα ανατολικά παράλια και στους 10 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τρίτη, θα παρατηρούνται αυξηµένες ψηλές κυρίως νεφώσεις, όµως αργότερα νεφώσεις που θα αναπτύσσονται τοπικά είναι πιθανό να δώσουν µεµονωµένη βροχή ή και καταιγίδα.

Την Τετάρτη και την Πέµπτη, ο καιρός θα είναι κατά διαστήµατα συννεφιασµένος και αναµένονται τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες.

Η θερµοκρασία θα σηµειώσει σταδιακά πτώση την Τρίτη και την Τετάρτη και µη αξιόλογη µεταβολή την Πέµπτη.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X