ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Λεμεσός: Αναποδογυρίστηκε το κανό και κινδύνευσε να πνιγεί (pics)

Σωτήρια η επέμβαση από τους ναυαγοσώστες

Ένα σοβαρό περιστατικό κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν οι ναυαγοσώστες της Λεμεσού, χθες την Τετάρτη, 15/8, στην περιοχή Ladys Mile όταν ένας 39χρονος Ρουμάνος κινδύνευσε να πνιγεί όταν το κανό στο οποίο επέβαινε ανατράπηκε από τους δυνατούς ανέμους που επικρατούσαν χθες στην περιοχή.

Δείτε αυτούσια την ανακοίνωση του Επαρχιακού Ναυαγοσωστικού Ομίλου Λεμεσού

«Περιστατικο παρολιγον πνιγμου που αφορούσε 39χρονο Ρουμάνο απετράπη χθες Τετάρτη 15/8 στο παρα ένα λίγο μετα τις 15:00 στην περιοχή Ladys smile..

Πιο συγκεκριμένα, Ρουμάνος ο οποιος επέβαινε σε καγιακ(κανό) 300 περίπου μέτρα εξω από την ζώνη λουομένων,κινδύνευσε αφού οι δυνατοί άνεμοι που έπλεαν χθες στην περιοχή,ανέτρεψαν το καγιάκ το οποίο επέβαινε με αποτέλεσμα ο Ρουμάνος ο οποιος δεν έφερε σωσίβιο,να ξεκινησει προσπάθεια προς επανάκτηση του.

Στην προσπάθεια του προς επανάκτηση του καγιάκ,λόγο κόπωσης άρχισε να βυθίζεται στο νερό.

Οι Ναυαγοσωστες του σημειου ΛΕΜ 17 που παρακολουθούσαν την όλη προσπάθεια επενέβησαν αμεσα με σωστική λέμβο περισυλλεγοντας τόν από το νερό, μεταφεροντας τον εις την στεριά χορηγοντας του νοσοκομειακό οξυγόνο καθως παρουσίαζε δυσκολία στην αναπνοή και η οποία επανήλθε πλήρως στην συνέχεια.

Οι Ναυαγοσωστες μας τον συμβούλευσαν οπως επισκεφθεί το Γ.Νοσοσκομειο για προληπτικούς λόγους (προς αποφυγή τυχον δευτερεύον πνιγμου) και σε μελλοντικές εξορμήσεις με καγιάκ οπως πάντα φέρει σωσίβιο προς ασφαλεια του...

Τέλος καλο,ολα καλα!»

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X