ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κίνηση ανθρωπιάς από τον καλλιτέχνη CRS (pic)

«Λόγια δεν υπάρχουν..Τα συναισθήματα απερίγραπτα»

Ο καλλιτέχνης, Χρήστος Κακκουλλή, γνωστός και ως «CRS», βρέθηκε χθες την Παρασκευή 8/6, στο Δημοτικό Σχολείο του Αλεθρικού όπου φοιτούσε ο άτυχος 10χρονος Σταύρος, που έχασε την ζωή του στις 11 Μαΐου, μετά από κτύπημα στο κεφάλι κατά την διάρκεια του μαθήματος της γυμναστικής.

Ο νεαρός καλλιτέχνης είχε την ευκαιρία να μεταδώσει στους μικρούς μαθητές την αγάπη του για το street art και το stencil art και να παραδώσει στην μητέρα του μικρού Σταύρου ένα πίνακα που έφτιαξε.

Σε αυτό, ο αδικοχαμένος μαθητής παρουσιάζεται ως άγγελος με φωτοστέφανο κρατώντας μια μπάλα καλαθόσφαιρας.

Δείτε την ανάρτηση του 

«Σήμερα παρευρέθηκα στο Δημοτικό Σχολείο του Αλεθρικού όπου φοιτούσε ο μικρός Σταύρος, εκεί είχα την ευκαιρία να μιλήσω στους μαθητές για την τέχνη μου. Συγκεκριμένα, θέλω να ευχαριστήσω τον δάσκαλο της τέχνης Κ. Χρυσανθο Παντελή, που μου έδωσε την ευκαιρία να μεταδώσω στα παιδιά την αγάπη μου για το street art και το stencil art αλλά και τα παιδιά που με παρακολούθησαν με προσοχή και ενδιαφέρον. Ακολούθως, συνομίλησα με τη μητέρα του μικρού Σταύρου όπου της παρέδωσα και τον πίνακα με το γκράφιτι που έφτιαξα στη Λευκωσία. Λόγια δεν υπάρχουν. Τα συναισθήματα απερίγραπτα…»

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X