ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Παρατράγουδα στο Τρόοδος: Απεγκλώβιζε κόσμο από τα χιόνια η Αστυνομία

Οι επισκέπτες δεν ήταν καλά προετοιμασμένοι

Δύσκολη ήταν η επομένη των Χριστουγέννων για τα μέλη της Αστυνομίας που βρέθηκαν στο Τρόοδος για την εξυπηρέτηση των επισκεπτών, αλλά και για την ρύθμιση της τροχαίας κίνησης, που όπως αναμενόταν, ήταν ιδιαίτερα αυξημένη. Αρκετά ήταν και τα περιστατικά, στα οποία κλήθηκαν να επέμβουν, καθώς συμπολίτες μας εγκλωβίζονταν στα χιόνια.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε εκπρόσωπος του Γραφείου Τύπου της Αστυνομίας στο 24news, μεταξύ των ωρών 9 π.μ. και 5 μ.μ., της Τρίτης 26 Δεκεμβρίου, χιλιάδες ήταν οι εκδρομείς που επισκέφθηκαν το χιονισμένο Τρόοδος. 

Μέλη της Αστυνομίας, βρίσκονταν στην περιοχή, για την παροχή βοήθειας και για την ρύθμιση της τροχαίας κίνησης, ωστόσο, αρκετές ήταν οι περιπτώσεις, στις οποίες κλήθηκαν για να απεγκλωβίσουν άτομα από διάφορα σημεία, όπου εγκλωβίστηκαν, λόγω του χιονιού.

Μάλιστα, σε μια περίπτωση, αυτοκίνητο με οκτώ επιβαίνοντες, μεταξύ των οποίων κι ένα παιδί τριών ετών, ακινητοποιήθηκε σε χωματόδρομο, λόγω του χιονιού, μετά και τον αποπροσανατολισμό του οδηγού. Μέλη της Αστυνομίας το απεγκλώβισαν και μετέφεραν τους επιβαίνοντες σε ασφαλές σημείο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση