ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Παρανάλωμα του πυρός κλοπιμαία οχήματα σε Λεμεσό και Λευκωσία

Σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις

Παρανάλωμα του πυρός έγιναν κλοπιμαία οχήματα, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις σε Λεμεσό και Λευκωσία.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, η ώρα 12.42 λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε όχημα σε ανοικτό χώρο στάθμευσης πολυκατοικίας, στη Λεμεσό.

Ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Αγίου Νικολάου με δυο πυροσβεστικά οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 13.01. Το όχημα είχε δηλωθεί κλοπιμαίο στην Αστυνομία. Από την πυρκαγιά το όχημα υπέστη εκτεταμένες ζημιές.

Τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνήθηκαν σε συνεργασία με την Αστυνομία και η πυρκαγιά οφείλεται σε εμπρησμό.

Εξάλλου, η ώρα 20.26 λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε μηχανοκίνητο δίκυκλο όχημα σταθμευμένο σε υπαίθριο χώρο στάθμευσης πολυκατοικίας, στη Λακατάμια.

Ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Λακατάμιας με δυο πυροσβεστικά οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 20.38.

Το δίκυκλο ήταν δηλωμένο στην Αστυνομία ως κλοπιμαίο. Τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνήθηκαν σε συνεργασία με την Αστυνομία και η πυρκαγιά, όπως αναφέρεται, οφείλεται σε εμπρησμό.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία από τις 06.00 της 18ης Σεπτεμβρίου μέχρι και τις 06.00 της 19ης Σεπτεμβρίου ανταποκρίθηκε σε 29 κλήσεις για βοήθεια, 22 πυρκαγιές, πέντε ειδικές εξυπηρετήσεις και δυο ψευδείς κλήσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X