ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Παρανάλωμα πυρός 35 μπάλες σανού (pics)

Δεν αποκλείεται η κακόβουλη ενέργεια

Φωτιά σε μπάλες σανού στη Σκαρίνου και σε δίκυκλο στον Άγιο Αθανάσιο έθεσε υπό έλεγχο η Πυροσβεστική Υπηρεσία σήμερα το πρωί.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, στις 01.54 λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε 35 μεγάλες μπάλες σανού σε ανοικτό χώρο σε χωράφι στο χωριό Σκαρίνου. Ανταποκρίθηκε η ΕΜΑΚ με 2 πυροσβεστικά οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 04.20.
Οι μπάλες σανού ήταν όλες μαζεμένες σε ένα χώρο. Δεν κάηκε καθόλου άλλη έκταση και ο χώρος γύρω από τις μπάλες σανού ήταν οργωμένος.

Τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνώνται σε συνεργασία με την Αστυνομία. Η πιθανότητα η πυρκαγιά να προκλήθηκε από κακόβουλη πράξη δεν μπορεί να αποκλειστεί, αναφέρεται.

Επίσης, η ώρα 04.44 λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά δίκυκλο μάρκας HONDA το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο σε πάρκο στην οδό Θεοδόση Πιερίδη στον Άγιο Αθανάσιο. Ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Αγίου Νικολάου με 1 πυροσβεστικό όχημα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 05.03 Το δίκυκλο υπέστη εκτεταμένες ζημιές. Τα αίτια της πυρκαγιάς θα διερευνηθούν σήμερα σε συνεργασία με την Αστυνομία.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία αναφέρει ακόμα ότι από τις 06.00 της 23ης Αυγούστου 2018 μέχρι και τις 06.00 της 24ης Αυγούστου 2018 ανταποκρίθηκε σε 32 κλήσεις για βοήθεια, 15 πυρκαγιές, 14 ειδικές εξυπηρετήσεις και 3 ψευδείς κλήσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X