ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Παραμυθούπολη! Εγκαίνια την Παρασκευή με πολλές εκπλήξεις

Κλέβουν τις εντυπώσεις παιχνίδια που θα καταπλήξουν μικρούς και μεγάλους

H Παραμυθούπολη των Χριστουγέννων έχει ανοίξει ήδη τις πόρτες της και σας περιμένει. Τις εντυπώσεις φέτος κλέβουν τα νέα της παιχνίδια που θα καταπλήξουν μικρούς και μεγάλους, ενώ όλοι αναμένουν την άφιξη του Άη Βασίλη από την μκαρινή Φινλανδία. Ο τροχός της έχει ήδη φωτίσει την πρωτεύουσα και όλα είναι έτοιμα για τα λαμπερά εγκαίνια, αυτή την Παρασεκυή 24 Νοεμβρίου.


Γύρω στις 19:00 το απόγευμα πλήθος κόσμου αναμένεται να παρευρεθεί στη φωταγώγηση του δέντρου της αγαπημένης πόλης των Χριστουγέννων. Το σύνθημα για την έναρξη των φετινών εορταστικών εκδηλώσεων θα δώσει ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας κύριος Νίκος Αναστασιάδης ο οποίος θα τελέσει τα εγκαίνια. Η βραδιά θα κορυφωθεί με τη συναυλία των Stavento και Ήβη Αδάμου που θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό!


Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, δεκάδες σπιτάκια με κάθε λογής λιχουδιές θα ικανοποιούν και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους. Οι πιο διασκεδαστικές δραστηριότητες για τα παιδιά έχουν ήδη ξεκινήσει με ακροαβατικά, ξυλοπόδαρους, δακτυλουργούς και χορευτικά που θα μας παρασύρουν στο μαγικό πνεύμα των Χριστουγέννων.


Αξίζει να σημειωθεί πως η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους, ενώ ένας τυχερός επισκέπτης θα έχει την ευκαιρία να φύγει από την Παραμυθούπολη με ένα ολοκαίνουργιο Ford Fiesta.


Σας περιμένουμε στα λαμπερά εγκαίνια αυτή την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου στις 19:00.


Χρυσός Χορηγός: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ
Μέγας χορηγός: ΜΤΝ
Επίσημος αερομεταφορέας Blue AIR
Χορηγοί: ΠΑΡΚΟ ΠΑΛΙΑΤΣΟ, Ελληνικά Πετρέλαια ΕΚΟ, ΚΕΑΝΙΤΑ, ΦΟΥΡΝΟΙ ΖΟΡΠΑΣ, Πατατάκια LAYS, Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΓΡΟΣ, Εταιρία Α/φοι Λανίτης, σοκολάτες ΙΟΝ, μπάρες Nature Valley, έτοιμος καφές Elcafé, FORD
Χορηγοί επικοινωνίας Love FM και Wiz Urban Guide

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X