ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Παραμένει το ενδεχόμενο βροχής ή καταιγίδας

Μα ο καυτός καιρός καλά κρατεί

Εποχική χαµηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή. Σήµερα ο καιρός θα είναι γενικά κυρίως αίθριος ωστόσο µετά το µεσηµέρι νεφώσεις που θα αναπτύσσονται ενδέχεται να δώσουν µεµονωµένη βροχή ή και καταιγίδα, κυρίως στα ορεινά. Οι άνεµοι θα πνέουν αρχικά νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί ασθενείς, 3 µποφόρ, για να καταστούν σταδιακά νοτιοδυτικοί ως δυτικοί ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι αρχικά ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη για να καταστεί σταδιακά στα προσήνεµα µέχρι λίγο ταραγµένη.

Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 38 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 31 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 33 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 29 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Διαβάστε, επίσης: Πήγε κατεχόμενα με το κυνηγετικό και κατέληξε στην φυλακή

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά τοπικά πιθανό να σχηµατιστεί χαµηλή νέφωση και αραιή οµίχλη. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και τοπικά νοτιοανατολικοί ασθενείς, 3 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 23 βαθµούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 18 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τετάρτη, την Πέµπτη και την Παρασκευή, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά το απόγευµα θα παρατηρούνται τοπικά αυξηµένες νεφώσεις, κυρίως στα ορεινά.

Διαβάστε, επίσης: Εμπρησμός νηπιαγωγείου: Γεμάτο όπλο κοντά στο σπίτι των ιδιοκτητών

Η θερµοκρασία θα σηµειώσει µικρή άνοδο, µέχρι την Πέµπτη, για να κυµανθεί πάνω από τις µέσες κλιµατολογικές τιµές. Την Παρασκευή η θερµοκρασία δεν αναµένεται να σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X