ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Παραλίμνι: Αυτές είναι οι τρεις παραλίες με δωρεάν ομπρέλες και ξαπλώστρες

Ικανοποιημένος δηλώνει ο Δήμαρχος - Χαμός από λουόμενους

Ικανοποιημένος δηλώνει ο Δήμαρχος Παραλιμνίου Θεόδωρος Πυρίλλης από την ανταπόκριση του κόσμου, μετά την πρωτοβουλία να προσφέρει δωρεάν ομπρέλες και ξαπλώστρες σε τρεις παραλίες του Δήμου.

Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Παραλιμνίου Θεόδωρος Πυρίλλης ανέφερε ότι οι τρεις παραλίες Ποταμιά του Κάππαρη, Γλυκύ Νερό και Freedom Beach έχουν εξωραϊστεί τα τελευταία πέντε χρόνια και χρησιμοποιούνταν από τον κόσμο με δικές τους ομπρέλες. Ωστόσο, συνέχισε, παρουσιαζόταν από τον κόσμο η ανάγκη να παρέχονται υπηρεσίες από το Δήμο, «ο οποίος όμως σε καμία περίπτωση δεν ήθελε να χρησιμοποιήσει αυτές τις παραλίες για κερδοσκοπικούς σκοπούς, όπως κάποιοι άφησαν να εννοηθεί».

Πρόσθεσε ότι «φέτος είχαμε περίσσευμα σε ομπρέλες και ξαπλώστρες στις αποθήκες του Δήμου και έτσι αποφασίστηκε να τοποθετηθούν στις τρεις παραλίες για δωρεάν χρήση από τον κόσμο». Το μέτρο της δωρεάν χρήσης άρχισε, σύμφωνα με τον Δήμαρχο χθες, Παρασκευή και θα συνεχιστεί καθ΄όλη τη διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου, έως το τέλος Οκτωβρίου.

Ο κ. Πυρίλλης εξέφρασε ικανοποίηση από τη μέχρι τώρα ανταπόκριση του κόσμου. Πρόεσθεσε πως μέχρι στιγμής έχουν τοποθετηθεί 40 ομπρέλες και 80 ξαπλώστρες στις δύο παραλίες και την επόμενη εβδομάδα θα τοποθετηθούν και στην τρίτη παραλία.

Σημείωσε ακόμα ότι «οι τρεις συγκεκριμένες παραλίες θα λειτουργούν πάντα με αυτό τον τρόπο, δηλαδή δεν θα υπάρχει χρέωση για τις ομπρέλες και τις ξαπλώστρες του Δήμου».

«Από τη στιγμή που το μέτρο άρχισε ήδη να αγκαλιάζεται από τον κόσμο ο Δήμος θα το διατηρήσει στα πλαίσια της κοινωνικής του πολιτικής, προκειμένου άνθρωποι που μπορεί να μην έχουν τη δυνατότητα να πληρώνουν το αντίτιμο για το σετ ομπρέλας και ξαπλώστρας, να μπορούν να το χρησιμοποιούν δωρεάν» κατέληξε.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X