ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Παραιτήθηκε ο Αντιπρύτανης του Πανεπιστημίου Κύπρου

Αφορμή καταγγελίες εναντίον του

Υπέβαλε την παραίτηση του από τη θέση του Αντιπρύτανη του Πανεπιστημίου Κύπρου, ο Καθηγητής Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου.

Ο Αντιπρύτανης με ανακοίνωση του αναφέρει ότι πριν από μερικές εβδομάδες υποβλήθηκαν καταγγελίες εναντίον του οι οποίες διερευνώνται. Μάλιστα όπως τονίζει οι καταγγελίες αφορούν ερευνητικές δραστηριότητες του ιδίου πριν από τη θητεία της παρούσας Πρυτανείας, οι οποίες δεν αφορούν δράσεις της Αντιπρυτανείας ή ευρύτερα της ηγεσίας του Πανεπιστημίου Κύπρου.

Αυτούσια η ανακοίνωση

"Αγαπητές και Αγαπητοί συνάδελφοι,

Επικοινωνώ μαζί σας για να ανακοινώσω την παραίτησή μου από τη θέση του Αντιπρύτανη Διεθνών Σχέσεων, Οικονομικών και Διοίκησης.

Όπως γνωρίζετε, πριν από μερικές εβδομάδες υποβλήθηκαν καταγγελίες εναντίον μου, οι οποίες διερευνώνται. Οι καταγγελίες αφορούν σε ερευνητικές δραστηριότητές μου πριν από τη θητεία της παρούσας Πρυτανείας και δεν αφορούν σε δράσεις της Αντιπρυτανείας ή ευρύτερα της ηγεσίας του Πανεπιστημίου Κύπρου.

Από την πρώτη στιγμή αισθάνθηκα ότι ήταν δύσκολο να επιτελέσω το ρόλο του Αντιπρύτανη κάτω από αυτές τις συνθήκες. Έφτασε η στιγμή να αποχωρήσω.

Επιθυμώ να ευχαριστήσω όλες και όλους για την τιμή που μου κάνατε να υπηρετήσω το Πανεπιστήμιο από αυτή τη θέση και για τη συνεργασία που είχαμε. Κατέβαλα μεγάλη προσπάθεια και αισθάνομαι ότι έκανα ό,τι ήταν ανθρωπίνως δυνατόν για να ανταποκριθώ στις προσδοκίες της κοινότητας και να συνεισφέρω στην προοπτική του Πανεπιστημίου.

Εύχομαι καλή συνέχεια και κάθε καλό.

Με εκτίμηση,

Κ. Π. Κωνσταντίνου"

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X