ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΠΑΝΣΥΦΙ ΑΠΟΕΛ: «Ο μικρός θεατρίνος έπεσε χωρίς καν να καταφέρει να κάνει τον τραυματία»

Έντονη η ανακοίνωση για τα έκτροπα στο Τσίρειο Στάδιο

Μια αιχμηρή ανακοίνωση εξέδωσε το ΠΑΝΣΥΦΙ του ΑΠΟΕΛ, μετά τα έκτροπα που έλαβαν χώρα στο Τσίρειο, το βράδυ της Δευτέρας. Στην ανακοίνωση, γίνεται λόγος για «θέατρο του παραλόγου», ενώ περιλαμβάνονται και έντονες τοποθετήσεις κατά του 14χρονου ball boy, που τραυματίστηκε από κροτίδα.

Για τον 14χρονο υπεύθυνο για τις μπάλες, αναφέρεται ότι το «“ball boy” καθ’ όλη τη διάρκεια, στεκόταν μπροστά από την κερκίδα μας, προκαλούσε τον κόσμο μας, πιάνοντας τα γεννητικά του όργανα και με χειρονομίες προκαλούσε ασταμάτητα την κερκίδα μας. Σε μια στιγμή κλήθηκε από τον υπεύθυνο του να αλλάξει θέση αφού ήταν αισχρά προκλητικός και μετά από 5 λεπτά επέστρεψε στην ίδια θέση. Η κροτίδα που λανθασμένα έπεσε από την δική μας κερκίδα δεν έπεσε ούτε πάνω του, ούτε καν κοντά του. Ο “μικρός” θεατρίνος, μάλλον δασκαλεμένος από κάποιους έπεσε στο έδαφος, χωρίς καν να καταφέρει να κάνει τον τραυματία.».

Όπως αναφέρει ο ΠΑΝΣΥΦΙ, «του έδιναν οδηγίες να παραμείνει ξαπλωμένος στο έδαφος χωρίς να έχει πάθει το παραμικρό. Αυτό άλλωστε έδειξαν και τα αποτελέσματα των ιατρών μετά την δήθεν περίθαλψη που έλαβε στο νοσοκομείο. Στις φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν φαίνεται να κρατά την σιαγόνα του. Είναι εύλογο απορίας πως είναι δυνατόν να κτύπησε στην σιαγόνα ή σε οποιοδήποτε σημείο του προσώπου αφού η κροτίδα έσκασε μέτρα πίσω του ενώ αυτός ήταν γυρισμένος πλάτη».

Κατά των κροτίδων

Η ανακοίνωση καταλήγει με τοποθέτηση του ΠΑΝΣΥΦΙ κατά της χρήσης των κροτίδων, οι οποίες «κακώς ρίφθηκαν από την μεριά μας»: «...θέλουμε να τονίσουμε πως είμαστε ενάντια στη χρήση κροτίδας εντός του αγωνιστικού χώρου. Ήδη από εχθές το συμβούλιο μας ψάχνει το θέμα και ευελπιστούμε ότι θα ελαχιστοποιηθεί στον επιθυμητό βαθμό. Είναι κάτι που ζήσαμε στο παρελθόν από πρώτο χέρι και κακώς είχαν ριχτεί τόσες πολλές κροτίδες από τη μεριά μας ψες»

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X