ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πανικός για τα ξόβεργα στο Παραλίμνι με πυροβολισμούς εναντίον ακτιβιστών

50χρονος έριξε αριθμό προειδοποιητικών πυροβολισμών

Γύρω στα 50 με 60 άτομα συγκεντρώθηκαν χθες βράδυ έξω από τον κεντρικό Αστυνομικό Σταθμό Αμμοχώστου, διαμαρτυρόμενα για τη δράση στην περιοχή αλλοδαπών μελών ξένης οργάνωσης για την προστασία των πτηνών.

Σύμφωνα με την Αστυνομία γύρω στις 9.30 χθες το πρωί τέσσερα μέλη της οργάνωσης CABS ( Committee Against Bird Slaughtering) δύο γυναίκες ηλικίας 21 και 22 χρόνων από τη Βρετανία και δύο άντρες ηλικίας 39 και 45 χρόνων από την Ιταλία βρίσκονταν σε αγροτική περιοχή στο Παραλίμνι, όπου εντόπισαν αριθμό ξόβεργων τοποθετημένα σε δένδρα σε μη περιφραγμένο περιβόλι.

Στην προσπάθειά τους να πλησιάσουν το χώρο, σύμφωνα με την καταγγελία, δέχθηκαν απειλές από άντρα, ο οποίος αφού τους ζήτησε να απομακρυνθούν από την περιοχή πήρε το κυνηγετικό του όπλο και έριξε αριθμό προειδοποιητικών πυροβολισμών στον αέρα.

Όπως αναφέρει η Αστυνομία, από εξετάσεις που διενεργήθηκαν εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον 50χρονου εστιάτορα από το Παραλίμνι, ο οποίος συνελήφθη δέκα λεπτά πριν τις εννέα το βράδυ.

Ανακρίθηκε γραπτώς και παραλήφθηκαν ως τεκμήρια ένα κυνηγετικό όπλο και τέσσερα πλήρη φυσίγγια διαμετρήματος «12».

Μόλις έγινε γνωστό το περιστατικό και η σύλληψη του 50χρονου πολίτες μαζεύτηκαν έξω από τα Γραφεία του ΤΑΕ Αμμοχώστου διαμαρτυρόμενοι για την παρουσία και τη δράση ξένων ακτιβιστών στην περιοχή τους.

Η διαμαρτυρία έληξε ειρηνικά και χωρίς οποιοδήποτε επεισόδιο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X