ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Παν. Κύπρου: Αυτοί διεκδικούν την θέση του Πρύτανη (Πίνακες, Στοιχεία)

Τα επικρατέστερα ονόματα

Τη θέση για την πρυτανεία διεκδικούν οι Χριστοφίδης Τάσος, Ραζής Πάνος, Παπαροδίτης Ευστάθιος και Κάκας Αντώνης. Η κάλπη θα κλείσει η ώρα 13.00 το μεσημέρι και γύρω στις 13.30 θα ανακοινωθεί ο νέος πρύτανης. Δικαίωμα ψήφου έχουν τα μέλη του Ακαδημαϊκού προσωπικού (302 στο σύνολο), οι εκπρόσωποι των φοιτητών στα συμβούλια των τμημάτων (97 στο σύνολο) και οι εκπρόσωποι του Διοικητικού Προσωπικού (18 στο σύνολο).

Οι υποψήφιοι

Σημειώνεται πως όταν ανακοινωθεί η νέος πρύτανης μια ώρα αργότερα θα ανοίξουν οι κάλπες για να αναδειχθεί ο νέος Αντιπρύτανης Ακαδημαϊκών υποθέσεων και ο νέος Αντιπρύτανης Διεθνών Σχέσεων, Οικονομικών και Διοίκησης. Την θέση του Αντιπρύτανη Ακαδημαϊκών υποθέσεων διεκδικούν οι Βλαδιμήρου Ηρακλής, Διακίδου Ειρήνη – Άννα και Ξενοφώντος Χρίστος. Την θέση του Αντιπρύτανη Διεθνών Σχέσεων, Οικονομικών και Διοίκησης διεκδικούν οι Γιαπιντζάκης Ιωάννης, Δέλτας Κωνσταντίνος και Παπαναστασίου Πάνος. Η ώρα 17.30 θα κλείσουν οι κάλπες και θα ξεκινήσει η καταμέτρηση για να ανακοινωθούν γύρω στις 19.30 οι δύο νέοι Αντιπρυτάνεις.

Δείγμα ψηφοδελτίου

Οι επικρατέστεροι

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Κ» οι δύο επικρατέστεροι για τη θέση του νέου Πρύτανη είναι οι Χριστοφίδης Τάσος που φέρεται να στηρίζεται από μερίδα εκπροσώπων των φοιτητών και ο Παπαροδίτης Ευστάθιος τον οποίο φέρεται να στηρίζει η ΦΠΚ Πρωτοπορία. Το ποιος θα είναι ανάδοχος τελικός του Κωνσταντίνου Χριστοφίδη θα διαφανεί η ώρα 13.30 όταν θα ολοκληρωθεί η καταμέτρηση.

Ημερήσια Διάταξη

Αναδρομή στις Πρυτανικές εκλογές 1994-2014

Πηγή: Η Καθημερινή / του Νικόλα Πέτρου

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X