ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Παίρνει θέση ο Γενικός Εισαγγελέας

Τοποθετείται με φόντο τους τριγμούς στη δικαιοσύνη

Σε τοποθέτηση θα προχωρήσει σήμερα ο Γενικός Εισαγγελέας, Κώστας Κληρίδης, για τις καταγγελίες του αδελφού του που αναστάτωσαν τον δικαστικό και δικηγορικό κόσμο.

Η επιστολή που απέστειλε ο Νίκος Κληρίδης όπου αναφέρει σε διαπλοκή στο δικαστικό σύστημα έχει δυναμιτίσει το κλίμα και μια δήλωση από τον Γενικό Εισαγγελέα αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον. 

Ο Κώστας Κληρίδης ακόμη δεν προβεί σε κανέναν σχολιασμό για την επιστολή του αδελφού του και η πρώτη ανεπίσημη δήλωση που είχε κάνει ήταν πως δεν έχει να δηλώσει κάτι προς το παρόν.

Τις κατηγορίες της επιστολής σχολίασαν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, κόμματα αλλά και το δικηγορικό γραφείο Χρυσαφίνης και Πολυβίου. και ο δικηγόρος Κρις Τριανταφυλλίδης., όπου ζητεί την παραπομπή του Ν. Κληρίδη στο πειθαρχικό του δικηγορικού συλλόγου.

Το Ανώτατο Δικαστήριο απάντησε για το θέμα με ανακοίνωση μέσω της οποίας γίνεται λόγος για απροκάλυπτη επίθεση εκ μέρους του Νίκου Κληρίδη, χωρίς τεκμηρίωση προσβολή του κύρους της δικαιοσύνης και των λειτουργών της.

 

Πηγή: kathimerini.com.cy

 

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X