ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Παιδοκτόνος Παραμύθας: Ενάγει τον γιο του και ζητά αποζημίωση πάνω από 2 εκ. ευρώ

Ισχυρίζεται ότι τον τραυμάτισε μετά το αποτρόπαιο έγκλημα

Αγωγή κατά του άλλου γιου του καταθέτει ο παιδοκτόνος της Παραμύθας, Τιμολέοντας Θεμιστοκλέους, ισχυριζόμενος ότι του προκάλεσε τραύματα, μετά που ο ίδιος ο Θεμιστοκλέους πυροβόλησε θανάσιμα τον μικρότερο γιο του. Ο 74χρονος καταδικασθείς ενάγει, επίσης, και τον Γενικό Εισαγγελέα για «απάνθρωπη και σκληρή μεταχείριση προς το πρόσωπό του».


Πρωτοφανής ποινή φυλάκισης σε Κύπριο στην Βρετανία (Pics)


Σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ της εφημερίδας «Πολίτης», ο ηλικιωμένος ζητά αποζημίωση πέραν των δύο εκατομμυρίων ευρώ «για παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων του και παραβίαση των δικαιωμάτων ζωής και σωματικής του ακεραιότητας». Σημειώνεται, επίσης, ότι ο παιδοκτόνος είχε καταθέσει έφεση στο Ανώτατο Δικαστήριο, κατά της καταδικαστικής απόφασης του Κακουργιοδικείου Λεμεσού, εναντίον του.

Σχετικά με τα τραύματα, τα οποία ισχυρίζεται ότι του προκάλεσε ο μεγαλύτερος γιος του, ο Θεμιστοκλέους υποφέρει από επιληπτικές κρίσεις, αλλά παρ' όλ' αυτά εξακολουθεί να κρατείται στις Κεντρικές Φυλακές. Επίσης, κατηγορεί τον γιο του ότι μαρτύρησε ψευδώς στο δικαστήριο.


Μεγάλη επιχείρηση: Τι εντόπισαν οι άντρες της ΥΚΑΝ


Ο 74χρονος, τρία χρόνια πριν, στις 14 Οκτωβρίου 2015, πυροβόλησε με το κυνηγετικό του όπλο στην κοιλιακή χώρα και σκότωσε τον 19χρονο γιο του έξω από το σπίτι τους στην Παραμύθα της Λεμεσού. Ο ίδιος αρνήθηκε τις κατηγορίες εναντίον του, λέγοντας στο δικαστήριο ότι οι δύο γιοι του τσακώθηκαν και ο ίδιος προσπάθησε να επέμβει, αλλά εκπυρσοκρότησε το όπλο του, με τις γνωστές ολέθριες συνέπειες. 

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X