ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πάφος: Ξυλοφόρτωνε την έγκυο σύντροφό του

Της προκάλεσε σωματικές βλάβες

Σοκάρει η υπόθεση του ξυλοδαρμού εγκύου νεαρής γυναίκας στην Πάφο, από τον πρώην σύντροφό της και πατέρα του παιδιού της, ο οποίος πλέον θα εκτίσει ποινή φυλάκισης, κατόπιν απόφασης του Δικαστηρίου.

Σύμφωνα με τα γεγονότα, όπως τα μεταδίδει «Ο Φιλελεύθερος», αιτία του βίαιου ξεσπάσματος του 22χρονου, ήταν η απόφαση της κοπέλας για να διακόψουν την σχέση τους, απόφαση με την οποία ο ίδιος διαφωνούσε. Γι' αυτό, η προσπάθειά του να την πείσει να συνεχίσουν την σχέση τους έγινε με βίαιο και εγωιστικό τρόπο, σύμφωνα με τα όσα αναφέρθηκαν στο δικαστήριο.

Αποκορύφωμα της βίαιης συμπεριφοράς του, ήταν τα γεγονότα της 12ης και 13ης Νοεμβρίου 2017, όταν ο ένοχος προκάλεσε ζημιές στο σπίτι της και χειροδίκησε εναντίον της, προκαλώντας της σωματικές βλάβες. Συγκεκριμένα, αναφέρεται, την κτύπησε και την κλώτσησε σε διάφορα μέρη του σώματός της, με την Ιατροδικαστή που την εξέτασε, να εντοπίζει διάφορες σωματικές βλάβες, όπως εκχυμώσεις και εκδορές.

Όταν η κοπέλα υπέβαλε παράπονο στην Αστυνομία, το δικαστήριο του επέβαλε περιοριστικά μέτρα, ωστόσο ο ίδιος τα αγνόησε και της έστελνε απειλητικά μηνύματα, ενώ ήρθε ξανά σε επαφή μαζί της, κτυπώντας την εκ νέου.

Μετά την άσκηση ποινικής δίωξης, όμως, μεταξύ των δύο υπήλθε συμφιλίωση με την παραπονούμενη να τον επισκέπτεται στις Κεντρικές Φυλακές, κατά το διάστημα που ήταν υπόδικος

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X