ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πάφος: Χόρεψαν χασάπικο για καλό σκοπό και για το βιβλίο Γκίνες

Συμμετείχαν 912 δημότες και έσπασαν το ρεκόρ της Αγίας Νάπας

Ο Δήμος Πάφου, στο πλαίσιο της κοινωνικής του πολιτικής και σε συνεργασία με όλες τις σχολές χορού και τα εκπαιδευτικά ιδρύματα Δημοτικής και Μέσης Εκπαίδευσης της πόλης και Επαρχίας Πάφου, διοργάνωσε το απόγευμα την εκδήλωση «Χορεύοντας Χασάπικο», στην πλατεία του Μεσαιωνικού Κάστρου.

Στόχος της προσπάθειας, σύμφωνα με τους διοργανωτές, είναι να καταρριφθεί το ρεκόρ Guinness, αλλά ταυτόχρονα να ενισχυθεί και το Κέντρο Ανακουφιστικής Φροντίδας «Αρχάγγελος Μιχαήλ». Στην όλη προσπάθεια συμμετείχαν σήμερα 912 δημότες, σύμφωνα με προκαταρκτική καταμέτρηση.

Όπως αναφέρθηκε στην εκδήλωση, το προηγούμενο ρεκόρ κατείχε ο Δήμος Αγίας Νάπας από το 2014 με 748 άτομα. Πρόκειται για τη δεύτερη προσπάθεια που καταβάλουν οι χορευτές της Πάφου, αφού η προηγούμενη προσπάθεια το καλοκαίρι απέτυχε.

Σημειώνεται πως το Κέντρο Ανακουφιστικής Φροντίδας «Αρχάγγελος Μιχαήλ» βρίσκεται στο Μέσα Χωριό της Επαρχίας Πάφου. Διαθέτει 9 ευρύχωρα δωμάτια και προσφέρει δωρεάν ανακουφιστική φροντίδα σε άτομα που τη χρειάζονται ανεξαρτήτως εθνικότητας, φυλής, θρησκείας και της φύσης της ασθένειας.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X