ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πάφος: Χειροπέδες σε 38χρονο για υπόθεση κλοπής από κατοικία

Στη σύλληψη 38χρονου κατοίκου της Επαρχίας Πάφου προχώρησε στις 13:40 η Αστυνομία Πάφου για υπόθεση διάρρηξης και κλοπής από αποθήκη, και απόπειρα διάρρηξης κατοικίας

Στη σύλληψη 38χρονου κατοίκου της Επαρχίας Πάφου προχώρησε στις 13:40 η Αστυνομία Πάφου για υπόθεση διάρρηξης και κλοπής από αποθήκη, και απόπειρα διάρρηξης κατοικίας. Ο 38χρονος βρισκόταν στην οικία του.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, στις 20 Σεπτεμβρίου γύρω στις 18:00 το απόγευμα καταγγέλθηκε στο Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου από 56χρονο κατοίκου Πάφου ότι την ίδια μέρα διαρρήχθηκε η αποθήκη της κατοικίας του από την οποία κλάπηκαν αριθμός μηχανών δενδροκοπτικής, εργαλείων κηπουρικής και ξυλουργικής, και καλάμια ψαρέματος.

Ο παραπονούμενος κατήγγειλε επίσης ότι παραβιάστηκαν τα εξωτερικά αλουμινένια φυλλαράκια παραθύρου της οικίας του στην πίσω πλευρά, χωρίς ωστόσο οι δράστες να καταφέρουν να εισέλθουν σ’ αυτήν.

Μέλη του ΤΑΕ Πάφου επισκέφτηκαν τη σκηνή όπου διενήργησαν επιτόπιες εξετάσεις στο πλαίσιο των οποίων εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον 38χρονου και ακολούθως εναντίον του εξασφαλίστηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης.

Ακολούθησε έρευνα στην κατοικία του όπου εντοπίστηκαν αντικείμενα που ομοιάζουν με την κλοπιμαία περιουσία και παραλήφθηκαν για εξετάσεις.

Η υπόθεση διερευνάται από το ΤΑΕ Πάφου.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X