ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πάφος: Τουρίστας παρασύρθηκε από τα κύματα

Ρίσκαρε την ζωή του και ο ναυαγοσώστης

Σε νέο σοβαρό περιστατικό κλήθηκαν να ανταποκριθούν, το απόγευμα της Πέμπτης, ναυαγοσώστες στην Πάφο, όταν, σύμφωνα με την ανακοίνωσή τους, Ρώσοι τουρίστες αγνόησαν τις υποδείξεις, αψήφισαν τον σοβαρό κίνδυνο που επισημαινόταν από την κόκκινη σημαία και εισήλθαν στην θάλασσα.

Το αποτέλεσμα, αναφέρει ο «Ναυαγοσωστικός Όμιλος Κινύρας Πάφου», ήταν ένας εξ αυτών να κινδυνεύσει σοβαρά, ενώ κι ο ναυαγοσώστης ρίσκαρε την ζωή του για να τον ανασύρει από την φουρτουνιασμένη θάλασσα.

Αυτούσια η ανακοίνωση: 

«Σήμερα γύρω στις 3:30 στη παραλία του ξενοδοχείου Cynthiana Beach Hotel, πέντε Ρώσοι τουρίστες αγνόησαν τις υποδείξεις του Ναυαγοσώστη, δεν έλαβαν υπόψη τη κόκκινη σημαία και μπήκαν στο νερό. Ο ένας από τους πέντε παρασύρθηκε από τα κύματα και έδειχνε ότι δεν μπορούσε να έχει αντίδραση. Αμέσως ο Ναυαγοσώστης που παρακολουθούσε πήρε τον εξοπλισμό του και με κίνδυνο της ζωής του μετά δυσκολίας κατάφερε να φέρει τον λουόμενο στη στεριά. Να σημειωθεί οτι η θαλάσσια περιοχή εκεί είναι επικίνδυνη αλλά η παραλία του ξενοδοχείου δεν είναι εγγεγραμμένη και ευθύνη έχει το ξενοδοχείο.

Παλικάρι ο συνάδελφος μας και τιμή μας για τις πολλές του διασώσεις.»

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X