ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πάφος: Του έταξε δουλειά και του «έφαγε» τα λεφτά του

Του είπε να φτιάξει περιτοίχισμα για ανθώνες

Υπόθεση απόσπασης χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις διερευνά το ΤΑΕ Πάφου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία 53χρονος από την Επαρχία Πάφου κατήγγειλε στην Αστυνομία ότι τον προσέγγισε ένα πρόσωπο ηλικίας 29 ετών λέγοντας του ότι εάν δεν είχε δουλειά θα μπορούσε να του προσφέρει.

Όταν ο παραπονούμενος του απήντησε ότι ήταν χωρίς εργασία, ο 29χρονος τον πήρε σε πολυκατάστημα στην Μεσόγη όπου του ανέφερε ότι θα έπρεπε να κατασκευαστούν 664 μέτρα περιτοίχισμα για ανθώνες.

Ακολούθως σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του παραπονούμενου του απέσπασε το ποσό των 1.200 ευρώ προφασιζόμενος ότι ήταν υπάλληλος της εταιρείας που είχε το πολυκατάστημα και ότι ενεργούσε εκ μέρους της εταιρείας ως μεσολαβητής.

Όταν μάλιστα ο 53χρονος μετέφερε καλούπια στον χώρο του πολυκαταστήματος τότε ο ύποπτος του είπε να πάρει τα καλούπια γιατί όπως του εξήγησε η συμφωνία για την εργασία δεν είχε γίνει με τους ιδιοκτήτες του πολυκαταστήματος.

Στην συνέχεια ο 53χρονος υποψιάστηκε ότι τον ξεγέλασαν και κατήγγειλε την υπόθεση στην Αστυνομία η οποία με την σειρά της επικοινώνησε με εκπρόσωπο του πολυκαταστήματος ο οποίος της ανέφερε πως “έτσι εργασία δεν έχουν”.

Εναντίον του 29χρονου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης.

Το ΤΑΕ Πάφου διερευνά την υπόθεση.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X