ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πάφος: «Θα μπορούσε να είχε σωθεί η κόρη μου»

Ξεσπά ο πατέρας της 19χρονης που έχασε την ζωή της από αλλεργικό σοκ

Ο πατέρας της 19χρονης Aimee Sweeney, η οποία έχασε την ζωή της την περασμένη Τετάρτη (24/1) στην Πέγεια ξέσπασε επιρρίπτοντας ευθύνες στους γιατρούς για τον θάνατο της κόρης του.

Να θυμίσουμε ότι η άτυχη κοπέλα αισθάνθηκε αδιαθεσία και μεταφέρθηκε από τους γονείς της σε ιδιωτική κλινική στην Πέγεια. Η νεαρή διακομίσθηκε με ασθενοφόρο στα εξωτερικά ιατρεία ιδιωτικής κλινικής στην Πέγεια. Η κατάσταση της υγείας της ήταν τέτοια που κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά της στο Γενικό Νοσοκομέιο Πάφου όπου o επί καθήκοντι ιατρός διέγνωσε τον θάνατό της.

Δημοσιεύματα σε βρετανικά μέσα ενημέρωσης, τα οποία προβάλλουν δηλώσεις του πατέρα της, αναφέρουν ότι ο θάνατος της 19χρονης είναι συνέπεια ολιγωρίας του ιδιωτικού νοσηλευτικού κέντρου στο οποίο αρχικά είχε μεταφερθεί.

«Θα μπορούσε να είχε σωθεί η κόρη μου» δηλώνει ο πατέρας ο οποίος μάλιστα τόνισε πως θα κινηθεί νομικά εναντίον της κλινικής.

«Ήταν σε βόλτα έξω με τον σκύλο μας όταν την άκουσα να φωνάζει δεν μπορώ να αναπνεύσω! Πετάχτηκα έξω, την άρπαξα απ’ το χέρι και την πήγα στο ιατρικό κέντρο. Είμαι πολύ θυμωμένος.. αυτό θα μπορούσε να είχε σταματήσει. Θα μπορούσε να είχε βοηθηθεί η κόρη μου..»

Πληροφορίες από SUN

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X