ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πάφος: Σύλληψη για απαγωγή και ληστεία δικηγόρου που σημειώθηκε το 2014

Ο 35χρονος αναζητείτο από την Αστυνομία, ωστόσο όπως διαφάνηκε είχε διαφύγει στις κατεχόμενες περιοχές και χθες συνελήφθη στη Λευκωσία

Διάταγμα κράτησης δύο ημερών εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, εναντίον 35χρονου αλλοδαπού για υπόθεση ληστείας και απαγωγής που διαπράχθηκε το Δεκέμβριο του 2014 στην Πάφο σε βάρος δικηγόρου.

Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Πάφου Νίκο Τσαπή, στα πλαίσια των εξετάσεων σε σχέση με διερευνώμενη υπόθεση ληστείας και απαγωγής σε βάρος 33χρονου στην Πάφο, η Αστυνομία εξασφάλισε μαρτυρία εναντίον 35χρονου, ο οποίος συνελήφθη, ανακρίθηκε και αρνείται οποιαδήποτε ανάμειξη στην υπόθεση.

Ο 35χρονος αναζητείτο από την Αστυνομία, ωστόσο όπως διαφάνηκε είχε διαφύγει στις κατεχόμενες περιοχές και χθες συνελήφθη στη Λευκωσία.

Σύμφωνα με την καταγγελία του παραπονούμενου, αυτός συναντήθηκε με τον φερόμενο ως δράστη για κάποιες συμβουλές που ήθελε ο 35χρονος, ο οποίος ωστόσο ζήτησε από τον παραπονούμενο να μεταβούν στο σπίτι του. Σε κοντινή όμως απόσταση από την πολυκατοικία που διέμενε ο ύποπτος, αυτός επιτέθηκε στον παραπονούμενο με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει και ακολούθως τράπηκε σε φυγή αφού απέσπασε το κινητό του τηλέφωνο και την πιστωτική κάρτα του δικηγόρου.

Ο κ. Τσαπής είπε πως οι εξετάσεις συνεχίζονται με σκοπό την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X