ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πάφος: Στο παρά πέντε σώθηκε από τους ναυαγοσώστες

Έτοιμη να πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο

Ηλικιωμένη τουρίστρια από την Γερμανία διέσωσαν οι ναυαγοσώστες στην Πάφο, γλιτώνοντάς την από βέβαιο θάνατο, καθώς την εντόπισαν να επιπλέει αναίσθητη στο νερό.

Την ανέσυραν στην παραλία έγκαιρα και στην συνέχεια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου μπήκε σε καταστολή. Ωστόσο, όπως αναφέρουν οι ναυαγοσώστες μέσα από την σελίδα του Επαρχιακού Ναυαγοσωστικού Ομίλου Λεμεσού, πλέον, είναι έτοιμη να πάρει εξιτήριο και να συνεχίσει τις διακοπές της στην Πάφο.

Αυτούσια η ανάρτηση:

«Η 70χρονη Άννα από την Φρανκφούρτη της Γερμανίας, που εντοπίστηκε από τους Ναυαγοσώστες Πάφου να επιπλέει αναίσθητη, είναι έτοιμη να βγεί από το νοσοκομείο τις επόμενες μέρες και να συνεχίσει τις διακοπές της στην Κύπρο και συγκεκριμένα στην Πάφο!

Έχει βγει από την καταστολή που βρισκόταν το τελευταίο διάστημα, χωρίς κανένα εγκεφαλικό πρόβλημα, λόγω της έγκαιρη επέμβασης των συναδέλφων Ναυαγοσωστών της Πάφου μας!

Οι εξετάσεις έδειξαν ότι δεν πέρασε από εγκεφαλικό ή καρδιακό επεισόδιο. Το πιθανότερο σενάριο, λιποθυμία καθώς βρισκόταν στο νερό.»

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση