ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πάφος: Ηλικιωμένη κατέρρευσε στην θάλασσα

Αποσόβησαν τον θάνατό της οι ναυαγοσώστες

Ακόμα ένα περιστατικό, στην Πάφο αυτήν την φορά, έθεσε σε κινητοποίηση τους ναυαγοσώστες. Συγκεκριμένα, αφορούσε την περίπτωση ηλικιωμένης γυναίκας, που λίγο έλειψε να βρει τραγικό θάνατο, στην θάλασσα των Μανδριών.

Διαβάστε, επίσης: Λεμεσός: Αιμορραγούσαν πάνω στον βράχο - Έσπευσαν οι ναυαγοσώστες (Pics)

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ανακοίνωση του Ναυαγοσωστικού Ομίλου «Κινύρας» Πάφου, η Βρετανίδα τουρίστρια «καθώς προσπαθούσε να εισέλθει στην θάλασσα, ένιωσε αδιαθεσία και κατέρρευσε, αλλά χάρις στην γρήγορη παρέμβαση των ναυαγοσωστών, την έσωσαν απο τα κύματα που την κτυπούσαν και την σκέπαζαν γλυτώνοντας την απο πνιγμό».

Λεμεσός: Διέσωσαν τραυματισμένους τουρίστες

Τρεις τουρίστες εντόπισαν οι ναυαγοσώστες της Λεμεσού, σήμερα Δευτέρα 6 Ιουνίου, πάνω σε παράλληλο κυματοθραύστη, σε παραλία της πόλης, με τους δύο να φέρουν τραύματα και να αιμορραγούν. Το περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 11:30 το πρωί, με τους ναυαγοσώστες να τίθενται σε κινητοποίηση με ειδικά σκάφη.

Χρησιμοποιώντας το Ναυαγοσωστικό κανό που τους παρέχει η υπηρεσία, οι ναυαγοσώστες έσπευσαν στο σημείο και διαπίστωσαν ότι τραυματίες ήταν ένας ενήλικας κι ένα παιδί. Στην συνέχεια, ειδοποιήθηκε η Ναυαγοσωστική λέμβος που εδρεύει στο παρακείμενο σημείο ΛΕΜ 15, περίπου 700 μέτρα παρακάτω, η οποία έφτασε στη σκηνή με τους Ναυαγοσώστες να περισυλλέγουν τους τραυματίες, Ρώσους τουρίστες, μεταφέροντας τους με ασφάλεια εις στην ακτή για τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

 

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X