ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πάφος: Εργάτες ξενοδοχείου τσακώθηκαν μεταξύ τους

Η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη δυο προσώπων

Κατηγορήθηκαν γραπτώς και αφέθηκαν ελεύθερα για να κλητευθούν αργότερα ενώπιον  της δικαιοσύνης, τα δύο πρόσωπα που είχαν συλληφθεί στην Πάφο για την υπόθεση συμπλοκής, επίθεσης με πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης, κατοχής επιθετικών οργάνων και κοινής επίθεσης.

Τα δύο πρόσωπα ηλικίας 21 ετών και 31 ετών ,  συνελήφθησαν χθες βράδυ, βάσει δικαστικών ενταλμάτων μετά από καταγγελία ότι ενέχονται σε συμπλοκή μεταξύ εργατών που εργάζονταν  σε υπό ανακαίνιση ξενοδοχείο στην Κάτω Πάφο με αποτέλεσμα τον ελαφρύ τραυματισμό ενός προσώπου.

Ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου, όπου, αφού έτυχε των Πρώτων Βοηθειών απολύθηκε.

Προηγούμενη ενημέρωση

Στην σύλληψη 21χρονου και 31χρονου, χθες βράδυ στην Πάφο, βάσει δικαστικών ενταλμάτων, για υπόθεση συμπλοκής, επίθεσης με πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης, κατοχής επιθετικών οργάνων και κοινής επίθεσης, προχώρησε η Αστυνομία.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, στις 11:30 χθες σε υπό ανακαίνιση ξενοδοχείο στην Κάτω Πάφο υπήρξε συμπλοκή μεταξύ αριθμού εργατών .
Αποτέλεσμα της συμπλοκής ήταν ο ελαφρύς τραυματισμός ενός προσώπου .

Ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου, όπου, αφού έτυχε των Πρώτων Βοηθειών απολύθηκε.

Στην συνέχεια τα δύο πρόσωπα, ηλικίας 21 και 31 χρόνων, συνελήφθησαν και τέθηκαν υπό κράτηση.

Το Τμήμα Μικροπαραβάσεων συνεχίζει τις εξετάσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X