ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πάφος: Κουκουλοφόρος μπούκαρε σε περίπτερο

Υπό την απειλή μαχαιριού ζητούσε λεφτά

Υπόθεση απόπειρας ληστείας, επίθεσης με πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης και μαχαιροφορίας, διερευνά η Αστυνομία στην Πάφο.

Συγκεκριμένα, γύρω στη 1.30 τα ξημερώματα σήμερα, άγνωστος άντρας που είχε καλυμμένο το πρόσωπο του με κουκούλα, εισήλθε εντός περιπτέρου στην Πάφο και υπό την απειλή μαχαιριού, ζήτησε από την 56χρονη ιδιοκτήτρια, χρήματα.

Η 56χρονη προσπάθησε να απωθήσει τον δράστη, ενώ αυτός της επιτέθηκε με αποτέλεσμα να την τραυματίσει ελαφρά στο χέρι και ακολούθως τράπηκε σε φυγή πεζός.

Αμέσως μετά, μέλη της ομάδας «Ζ» της Τροχαίας Πάφου ενώ διενεργούσαν περιπολία στην περιοχή, εντόπισαν την 56χρονη η οποία τους ενημέρωσε για το περιστατικό.

Τα μέλη της Αστυνομίας μετά από εξετάσεις που διενήργησαν στην περιοχή, εντόπισαν πρόσωπο ηλικίας 26 ετών σε παρακείμενο δρόμο, το οποίο φέρεται να παραδέχθηκε τη διάπραξη του αδικήματος.

Στη συνέχεια, ο ύποπτος υπέδειξε παρακείμενο χωράφι, στο οποίο εντοπίστηκαν οι αθλητικές φόρμες που φορούσε, η κουκούλα, τα γάντια και το μαχαίρι που κρατούσε, τα οποία παραλήφθηκαν ως τεκμήρια.

Εναντίον του 26χρονου εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα δυνάμει του οποίου συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Το ΤΑΕ Πάφου διερευνά την υπόθεση.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X