ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πάφος: Αρνήθηκαν ότι άρπαξαν χρήματα από φορτηγό

Συνωμοσίας προς διάπραξης κακουργήματος και κλοπή

Δύο κατηγορούμενοι, ηλικίας 52 και 37 ετών, σε υπόθεση κλοπής 4.000 ευρώ, οι οποίοι παρουσιάστηκαν σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου, αρνήθηκαν ότι έχουν οποιαδήποτε ανάμειξη στην εν λόγω υπόθεση.

Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζουν αφορούν τα αδικήματα της συνωμοσίας προς διάπραξης κακουργήματος και κλοπή.

Ο 52χρονος και ο 37χρονος απάντησαν μη παραδοχή στις κατηγορίες που αντιμετωπίζουν και το Δικαστήριο επαναπρογραμμάτισε την υπόθεση για έναρξη της ακροαματικής διαδικασίας την 20η Δεκεμβρίου του 2018.

Επίσης το Δικαστήριο διέταξε όπως οι δύο αφεθούν ελεύθεροι με όρους. Και οι δύο υπέγραψαν εγγύηση 5.000 ευρώ έκαστος, παρέδωσαν τα ταξιδιωτικά τους έγγραφα, τα ονόματα τους τοποθετήθηκαν στο stop list ενώ θα πρέπει να υπογράφουν μία φορά την εβδομάδα στον κεντρικό αστυνομικό σταθμό.

Η υπόθεση αφορά κλοπή χρηματικού ποσού €4000 από τσάντα ώμου που ήταν μέσα σε φορτηγό όχημα, το οποίο ήταν σταθμευμένο σε περιοχή στην επαρχία Πάφου. Η κλοπή καταγγέλθηκε στην Αστυνομία το απόγευμα της Παρασκευής 20 Ιουλίου.

Κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης προέκυψε μαρτυρία εναντίον του 52χρονου, καθώς και προσώπου ηλικίας 37 χρόνων. Αρχικά συνελήφθη ο 37χρονος το Σάββατο 21 Ιουλίου και ακολούθως ο 52χρονος.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση