ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Οριστικό! Χωρίς αυτοκίνητα η Πλατεία Ελευθερίας

«Όχι» από το Δημοτικό Συμβούλιο Λευκωσίας

Στη σημερινή του συνεδρία το Δημοτικό Συμβούλιο Λευκωσίας αποφάσισε τη μη διέλευση οχημάτων από την πλατεία Ελευθερίας και αυτή να είναι ανοικτή μόνο για πεζούς και ποδηλάτες.

Η απόφαση πάρθηκε σχεδόν ομόφωνα, αφού κατά της πρότασης να μη διέρχονται μηχανοκίνητα οχήματα ψήφισε ένα μόνο μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου.

Παράλληλα, οι εργασίες συνεχίζονται με πυρετώδεις ρυθμούς έτσι ώστε μέχρι το τέλος Δεκεμβρίου να παραδοθεί στο κοινό το πάνω τμήμα του έργου. Σύμφωνα με την συντονίστρια του έργου, μέσα μέσα στο συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα αναμένεται ότι θα παραδοθούν η γέφυρα της πλατείας, η περιοχή μπροστά από τους πεζόδρομους, η μικρή πλατεία μπροστά από την είσοδο Λήδρας –Ονασαγόρου, η λεωφόρος Κωστάκη Παντελίδη που ενώνει την πλατεία Ελευθερίας με την πλατεία Σολωμού, το τμήμα της λεωφόρου Παλαιολόγου και το βόρειο πεζοδρόμιο Στασίνου. Αυτή την στιγμή, η ανατολική τάφρος που εκτείνεται από τον χώρο στάθμευσης Ντ Αβίλα μέχρι και την γέφυρα είναι κατά το μεγαλύτερο της μέρος, έτοιμη, ωστόσο ο δήμος περιμένει την ολοκλήρωση και της πλευράς προς την πλατεία Σολωμού.

 

Πηγή: kathimerini.com.cy

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X